Prije godinu dana Petra Nižetić donijela je važnu životnu odluku - odlučila je napustiti rodni Split i preseliti se u San Francisco. Razlog njezina odlaska bila je ljubav, a s Hrvatskom se oprostila tako što je svojim prijateljicama u Splitu pripremila oproštajnu zabavu. Lani je slavila odlazak, a danas slavi razlog zbog kojeg je otišla - prvu godišnjicu braka sa suprugom Franom Mastelićem. Petra je Franu upoznala na Visu, a svoju vezu okrunili su brakom dva mjeseca nakon njezinog preseljenja u SAD. Plavokosa blogerica za veliki dan izabrala je netipičnu vjenčanicu, a upravo objavom fotografija s vjenčanja na Instagramu obilježila je prvu važnu godinu u njihovom zajedničkom životu.

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

'Prije godinu dana u ovo vrijeme kiša je luđački padala, no to nije spriječilo dvije hrvatske budale da se odluče, usred zime, vjenčati na plaži u San Franciscu. Onog trenutka kad su kročili nogom na China Beach, kiša je prestala i dogodila se čarolija. Nek nam uvijek bude tako kad voljom i ljubavlju budemo morali tjerati kišne oblake', napisala je ispod fotografija.

A post shared by Petra Nizetic (@modakomoda) on

Vjenčanje Petre i Frane izgledalo je kao u bajci: more, pijesak, vesela ekipa i chic vjenčanica. Od Petre se nije moglo očekivati da će se ukalupiti i blistati u vjenčanici na kakve smo navikli - gornji dio izgledao je poput obične bijele pamučne majice, a donji raskošan i od najfinijih materijala uključujući čipku, s romantičnim prizvukom i u boji šampanjca. Uz Petru, i Frano je izgledao zamamno u odijelu s kravatom. Autor: A.S. Foto: Instagram