RASKOŠ KAKVU JE TEŠKO ZAMISLITI Bajkoviti svijet Sophie Ecclestone

Odlučili su pustiti kamere u svoj dom i pokazati svijetu kako žive 'bezobrazno' bogati ljudi

Tamara Ecclestone nasljednica je bogatstva koje je priskrbio njezin otac, Berinie, bivši šef Formule 1. Do sad smo mogli samo zamišljati u kakvoj raskoši živi Tamara uz svog supruga Jayea Rutlanda i kćerkicu Sophiju. Uz njih, u njihovom domu, živi i prava vojska pomoćnika, kuharam, spremačica, a sada ćemo, zahvaljujući reality showu ‘Tamara’s World‘, imati priliku doznati kako u stvari živi Tamarina obitelj, te kako priređuju zabave za obitelj i prijatelje, kao i putovanja svijetom privatnim zrakoplovom.

TAMARA ECCLESTONE: 'Zbog bolesti strahujem za kćerkicu'

S obzirom na to da žive u domu vrijednom gotovo 600 milijuna kuna, ne čudi što mala Sophia ima apsolutno sve što poželi. Dovoljno je reći da u svojim prostorijama djevojčica ima kuću za lutke u prirodnoj veličini, ledenu palaču, ali i osobnu asistenticu koja joj je uvijek na raspolaganju. Osim asistentice, u kući boravi još 50 zaposlenika.

Bogata nasljednica i suprug Jay u braku su četiri godine, a kroz cijelu kuću mogu sve vidjeti njihove fotografije. U novom showu moći ćemo vidjeti kako izgleda Tamarin dan. Ne treba posebno naglašavati  da se sastoji od raznih tretmana ljepote, fitnesa, shoppinga… Tamara ima i dvije osobne asistentice, ali posebno je ponosna na svog kuhara kao i na šetače obiteljskih pasa.

Tamara je izjavila kako ni sama ne zna zašto ima desetak pasa, ali s obzirom na to da je njezino bogatstvo procijenjeno na dvije milijarde kuna, niti 20 pasa ne bi predstavljalo baš nikakav problem.

Autor: D.P.

Foto: Instagram, Getty

AFERA JEDNOROG Bogatašica optužena za okrutnost prema životinjama

Preporučujemo