Za čitatelje Storybooka istražili smo temu online studiranje i kako edukaciji dati novu dimenziju iz vlastite fotelje, kao i teme s društvene scene, iz svijeta mode, filma i umjetnosti. Zabavljali su nas fenomeni pop kulture, poput velikog revivala 80-ih, ali pokušali smo biti i angažirani te smo se pozabavili škakljivim temama modernog društva, kao što su apsurdi vezani uz bacanje hrane ili seksističke reklame kojima je berlinska vlast odlučila stati na kraj.

S vrhunskim stručnjacima nastavili smo raspravu iz prošlog broja na temu “Majčinstvo nakon 35.”, a sve kako bismo podigli svijest o toj osjetljivoj temi. Otputovali smo i u London na ekskluzivni intervju s gastro zvijezdom, chefom Andrewom Wangom, koji je obiteljski restoran pretvorio u najuzbudljiviju londonsku gastro adresu, a na crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala ekskluzivno smo “priveli” dobitnika Zlatnog lava Guillerma del Tora. Uoči dodjele studentskog oskara razgovarali smo i s našom nominiranom mladom redateljicom s američkom adresom Antonetom Alamat Kusijanović.
Uronite u novi broj uz intervjue s moćnim ženama iz svijeta businessa i kulture te novoj sezoni nazdravite jesenskim koktelom modnih i beauty trendova. Očekuje vas 308 stranica čistog užitka koji će vam dati krila.