Uspješna manekenka Korina Longin nekoliko je dana prije svog 27. rođendana objavila na Facebook profilu da više nije u braku s Fredrom Starrom. Ta je objava, iako ju je Korina naknadno demantirala, pobudila sumnju da u njenom braku nije sve u redu - i samu je vijest o vjenčanju, naime, objavila na svojoj MySpace stranici, čime je iznenadila čak i bliske prijatelje. Nakon što je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Korina Longin u proljeće 2007. na svom internetskom profilu na stranici MySpace.com objavila da se udala za trina­est godina starijeg, tamnoputoga glazbeni­ka Fredra Starra, iznenadila je i obitelj i prijatelje. ‘Dok nas smrt ne rastavi’, ‘Volim svog supruga’, poruke su kojima je manekenka potvrdila da se udala za karizma­tičnoga glazbenika, a potpis Korina Longin Starr, gdje uz njezino ime stoji suprugovo prezime, dao je do zna­nja kako nema mjesta sumnji da je zanosna Zadranka postala gospođa.

Na pitanje zašto nikome, čak ni svojim najbližima, nije javila da se udaje, 27-godišnja je ma­nekenka nedavno izjavila: - Zato što naprosto nije bilo vremena. Fredro i ja smo to odlučili ujutro, on je potom otišao snimiti nekoliko scena svoga filma, a popodne smo se vjenčali. Poz­vali smo samo kumove. Naše je vjenčanje bilo jednostavno i skromno, no priznajem da, kao i svaka dje­voj­ka, maštam o svečanom obredu i prekrasnoj vjenčanici. Kad bu­de­mo imali vremena, napravit ćemo veliko i glamurozno vjen­čanje - otkrila je sretno udana ma­neken­ka koja je prije nekoliko da­na objavi­la da se - razvela.

Rastava objavljena pa demantirana na Facebook stranici
Story 

Na njujorškoj hip-hop sceni Uz svoga je muža Korina postala dijelom raperskog undergrounda

Rastava objavljena pa demantirana na Facebook stranici
Story 
Pet dana nakon što je objavila rastavu, Korina je vratila status 'udana' i ustvrdila da je njen Facebook profil bio provaljen. 'Sorry 2 disapoint all U guys that wrote me a billion messages but what was posted was not posted by me. Im still very much a married lady! But thank U everyone 4 Ur kind and loving messages. And 2 the hacker who hacked my and my husbands account--GET A LIFE DUDE And stop fucking with mine.', napisala je. Što se doista dogodilo i jesu li se Korina i Fredro posvađali pa pomirili - ostat će najvjerojatnije tajna. Ostatak priče potražite u novom broju magazina Story.

Napisao Karlo Sesar Snimke Wireimage, arhiv Storyja