1. ESPRESSO CREMA – uživajte u bogatom tijelu intenzivnog okusa i uravnotežene kiselosti jer ova kombinacija Arabice iz Nikaragve i Hondurasa obogaćena je dodirom azijske robuste, te je idealna za pripremu vrhunskog espressa. 2. RISTRETTO INTENSO – snažnog, intenzivnog okusa ovaj spoj južnoameričke i istočnoafričke arabice s dodatkom lagane azijske robuste pruža istinski doživljaj uživanja u kavi. 3. LUNGO ARABICA – umjerenog intenziteta i kiselosti, ova mješavina stopostotne arabice iz Indije, Brazila i središnje Amerike razvija radosnu odu okusa. 4. ESPRESSO DECAF – blagog i ugodnog okusa, pogodna za cjelodnevnu konzumaciju, ova mješavina zrna brazilske arabice i robuste istočne Azije jednostavno oduševljava okusom. 5. LUNGO CLA SSICO – umjerene jačine, blagog intenziteta i kiselosti, ova jedinstvena, stopostotna arabica iz Brazila i Kolumbije idealna je za produžene kave. Inspresso paket dostupan je u Interspar, Elipso, Kaufland, Svijet medija i drugim prodajnim mjestima koje možete pronaći ovdje. Prijavite li se na nagradni natječaj ovdje, ove darovne proizvode možete i osvojiti.
RITUALI ČINE ŽIVOT LJEPŠIM Poklonite inspiraciju u kavi, za svaki dan ispunjen poezijom
Story 
U paketu se nalazi Inspresso aparat za kavu i dvije dizajnerske Red Thun espresso šalice s tanjurićem te izbor tri vrste Julius Meinl Inspresso kapsula (60 komada) s najfinijim mješavinama arabice i robuste.
RITUALI ČINE ŽIVOT LJEPŠIM Poklonite inspiraciju u kavi, za svaki dan ispunjen poezijom
Story 
Cijena Inspresso paketa kreće se u maloprodaji oko 799,99kn. Cijena kapsula (kutija s 10 kapsula) kreće se u maloprodaji oko 29,99kn   Ne zaboravite se prijaviti na nagradni natječajhttp://story.hr/bozicna-carolija/products/julius-meinl   Foto: Promo