Rođendan Amber Marije Ivanišević

Miljenica obitelji Ivanišević, Amber Marija, s roditeljima i najdražim malim prijateljima proslavila je deveti rođendan

Prošli tjedan bio je ispunjen sre­ćom za mezimicu obitelji Iva­nišević, Amber Mariju koja je 19. travnja navršila devet godi­na. Ipak, svoj je rođendan proslavila nekoliko dana kasnije, prošle nedjelje na velikoj proslavi koju su za nju i njezine male prijatelje pripremili brižni roditelji Goran i Tatjana. Kao što su prije pola godine organizirali proslavu za četverogo­dišnjeg Emanuela, tako su i sada u zagrebačkoj igraonici Edu­carena svojoj princezi priredili zabavu na kojoj je bilo dvadesetak njezinih prijateljica, većinom iz internacional­ne Osnovne škole Matije Gupca na Knežiji koju poha­đa malena Amber.


U gornjogradsku igraonicu prvo je stigla slavljenica koja nije skrivala uzbu­đenje. Ondje je, kao prava domaćica, s velikim osmijehom na licu dočekivala svoje goste. Među njima je bila i njezina dobra prijateljica Tasha, koja je došla u društvu svoje lijepe majke, Storyjeve kolumnistice Ive Balaban. Djevojčice su se srdačno izgrlile, Amber je zahvalila na lijepom daru, a njihove su majke, obje iznimno uspješne bivše manekenke, ispred ulaza u igraonicu ponosno gledale u svoje nasljednice.
Uskoro im se pridružio i naš uspješni bivši nogometaš Dario Šimić sa suprugom Jelenom i šesti­pol­godišnjim sinom Viktorom koji je slavljenici, baš kao i njezini roditelji, također pože­lio sve najbolje.

Goran Ivanišević apelira na sve roditelje!

Napisale Maja Šitum i Sandra Njavro
Fotografije Filip Hofer

Reagiranje Tatjane Dragović, Gorana Ivaniševića i Vlahe Arbulića

Preporučujemo