Dok se jedni vesele ljetu i plažama, drugima je to noćna mora. Nakon nekoliko slojeva odjeće, ali i nekoliko slojeva viška na trbuhu, mnogima se teško pada potpuno razgolititi. No, to nije slučaj kod ovih poznatih dama. One su i više nego spremne za nadolazeću ljetnu sezonu. Bilo je da riječ o dobrim genima ili napornom vježbanju u teretani, ove ljepotice izgledaju i više nego sjajno! Glumica Katarina Baban uživala je na rijeci Mrežnici i hastagom #nekarijeketeku podržala akciju za očuvanje naših rijeka. Slatka plavuša odabrala je bikini u dvije boje - gornji dio žuti, a donji crni.

Bivša manekenka Iva Leko uživa na Murteru. Majka dvojice sinova spremno je pozirala u dvorištu pokraj bazena, a u šarenom kupaćem kostimu, osim što je istaknula svoje obline, pokazala je i zanosno tijelo.

Glumica Sonja Kovač često putuje, a fotografije sa svih svojih putovanja rado dijeli na Instagramu. Blogerica je objavila fotografiju na kojoj kleči u moru u maslinastozelenom kupaćem kostimu i drži morsku zvijezdu.

Ivana Mišerić fotografirala se u unutarnjem ambijentu. Lijepa voditeljica izgleda odlično u crno-bijelom jednodijelnom kupaćem dok leži na kauču sa zanimljivim naočalama na glavi.

Blogerica Ella Dvornik trenutno uživa u susjednoj Italiji na otoku Sardiniji. Zgodna Ella odlučila se za bijeli bikini u kojemu njezina preplanula put dolazi do izražaja, kao i velika tetovaža na leđima.

Petra Kraljev nije se fotografirala u kupaćem, ali u bijelom topu i vrućim smeđim hlačicama, glumica je pokazala svoje utegnuto tijelo i potvrdila da je i ona spremna za ljeto!

  Autor: I.P. Foto: Instagram