U Indiji se namještaj s urezanim ornamentima naziva “chapa chipa”, iz razloga što se rezbarije temelje na stoljetnoj umjetnosti urezivanja ploča. “Chipa” je naziv za umjetnike koji stvaraju izrezbarene ploče. Tradicionalni indijski majstori u Rajasthanu koriste posebno izrađene drvene ploče za tiskanje na tekstilu. Njihovi uzorci odražavaju široku raznolikost informacija o regionalnom podrijetlu i vjeri. Tijekom izrade kolekcije Rodeo iskusni stolari predstavili su fascinantnu raznolikost godova mango drva. Kao rezultat toga, svaka vrata i prednji dio ladica imaju svoj vlastiti identitet, dok su svaki ormar ili komoda unikatni i jedinstveni. Kako bi se istaknuo prirodni šarm ove kolekcije, prednji dijelovi ormara i komoda su poboljšani pažljivo odabranim dijelovima kravlje kože.

Rodeo komode i ormari su idealni za sve koji žele urediti svoj dom prirodnim materijalima i vrhunskim dizajnom namještaja. Ovaj KARE ranč vrlo lako će se uskladiti s različitim stilovima namještaja te će ormari i komode izgledati posebno u prostorima s prirodnim nijansama boja ili namještajem koji odolijeva igri s elegantnim kontrastom.
U ovoj izvrsnoj kolekciji koža se stapa s kravljim krznom, a drvo sa kovanim željezom. Zidovi i podovi ostaju sirovi, asesoari su u svim animalističkim oblicima, a lagano osvjetljenje pruža najudobniju atmosferu. S Rodeo kolekcijom božićni duh je prisutan u svakom domu, a inspiracija za izbor darova svojima najmilijima je jača nego ikad. Osjetite udobnost Rodeo kolekcije u salonu KARE Zagreb u King Cross-u Jankomir, a za više informacija posjetite nas na www.kare-zagreb.hr.
Foto: Promo