Portugalski časopid 'TV Guia' tvrdi da je Cristiano Ronaldo prevario svoju djevojku Georginu Rodriguez s portugalskom starletom 21-godišnju Natachom Sofijom. Priču je portugalskom tabloidu ispričala sama Natacha koja je otkrila i pojedinosti susreta. Navodno su se dopisivali, a Ronaldo joj je odgovarao sve dok se nisu našli. Tvrdi da je sa zvijezdom Real Madrida provela 'intenzivnu' noć u hotelu, prenose strani mediji. Nakon susreta, Ronaldo joj je navodno dao 300 eura za taksi. Novo izdanje časopisa na naslovnici sadrži i navodne poruke koje su Natacha i Ronaldo razmijenjivali.

U dopunjenoj priči časopis tvrdi da se Natacha s Ronaldom počela dopisivati još 2015. godine, ali su se našli tek jednom, 23. ožujka 2017. godine. Natacha je otkrila kako je Ronaldovu pažnju osvojila seksi snimkom na kojoj twerka. Iznijela je i svoju stranu priče te Ronalda prozvala varalicom. 'Izdao ju je (Georginu). Rijetko je pričao o njoj, no kad smo bili zajedno, to je čak priznao. Rekao je da je jedan od razloga zašto je s njom to da je dobra prema njegovom sinu. Rekao mi je i da je jako zauzet čovjek koji nema vremena za ljubav', zaključila je.
Story 4187
Inače, Georgini Rodríguez uspjelo je ono što nijednoj bivšoj djevojci najboljeg nogometaša današnjice nije – osim što s Cristianom Ronaldom očekuje dijete, par je navodno već i dogovorio datum vjenčanja! Navodno su već ubilježili kolovoz sljedeće godine kao mjesec njihovog slavlja. No, kako u životu profesionalnih sportaša čak i važni privatni dogođaji često moraju pričekati pogodan trenutak, mediji nagađaju kako će termin vjenčanja ovisiti – o uspjehu Portugala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Hoće li njihova ljubavna priča imati sretan kraj ili će im ove Natachine izjave pomrsiti planove, tek će vrijeme pokazati.
Story 4187
Autor: T.O. Fotografije: Društvene mreže, Getty