RUKOMETNA GROZNICA Alilovićeva supruga: ‘Pomolit ću se i popiti tabletu za smirenje’

Hrvatska večeras igra važnu rukometnu utakmicu protiv Srbije, igrači su spremni, a kako je njihovim suprugama, doznali smo iz prve ruke

Europsko prvenstvo u rukometu počinje večeras u Splitu i traje puna dva tjedna. Cijela nacija je ‘na iglama’ i posebno uzbuđena, radio postajama se ore navijačke pjesme, rukometaši su u posebnom režimu, a definitivno nije lako njihovim ljepšim polovicama. Kako se osjeća u tik pred početak prvenstva, provjerili smo kod supruge, našeg proslavljenog rukometaša Mirka, Ive.

Iva i Mirko Alilović

Iva Alilović, supruga Mirka Alilovića, veliki je fan suprugovog rada i ponosno ga bodri na svim važnijim utakmicama, što će biti i večeras slučaj. ‘Inače sam veliki emotivac i danas se od jutra tresem. Razlog tome je Mirkov povratak u reprezentaciju i večerašnja utakmica’, ispričala je Iva za Story.hr.

Dodaje kako Mirko nimalo ne muči muku s nervozom i tremom, no ima novo pravilo da mjesec dana prije utakmice ne čita tekstove u medijima, niti komentare. ‘Posveti se sebi i treningu. Siguran je u svoj rad’, dodaje Iva. Ni njezin suprug, a ni ona, nemaju neke posebne rituale prije utakmice, osim što Mirko mobitelom nazove Ivu i djecu tik prije  izlaska na teren, a oni mu požele sreću. No, večeras će Iva ipak napraviti još dvije stvari. ‘Pomolit ću se i popiti tabletu za smirenje’, kaže simpatična Iva i odaje nam kako će večeras na splitskim tribinama, na otvaranju prvenstva utakmicom Hrvatke i Srbije, navijati u dresu. Njezina prognoza za večeras je glatka pobjeda Hrvatske. ‘Uopće ne sumnjam da ćemo pobijediti’, zaključila je.

Baš poput Ive, supruge naših rukometaša svim srcem navijaju za našu reprezentacijui bodre svoje dečke. Ipak, one koje smo kontaktirali, vrlo su samozatajne i svoje jače polovice stavljaju na prvo mjesto, posebno danas, uoči važne utakmice. Kada imaju takvu podršku, teško da naši Kauboji neće s lakoćom stići do pobjede kojoj se cijela Hrvatska nada. Utakmica počinje u 20:30 u Spaladium Areni u Splitu.

 

Autor: M.D.

Foto: Privatni album

 

Preporučujemo