Bliži nam se vrijeme godine kad s nestrpljenjem iščekujemo blagdane, posebna druženja s obitelji i prijateljima, ukusna jela, ali i darove pod borom. Darivanjem najmilijih pokazujemo brigu i pažnju. Upravo u ovo adventsko vrijeme, kad je vani hladno i jedva čekamo doći u topli dom, idealan je poklon onaj koji će nas pogurati da brinemo o sebi. Mnogima je sinonim za brigu i njegu je upravo NIVEA. Stoga, zašto ne biste za darivanje ovih blagdana odabrali upravo jedan od posebnih NIVEA božićnih paketa za njegu, koja je odličan poklon za sve dobne skupine, a dobro je poznato da je NIVEA omiljena i u muškim i ženskim kozmetičkim torbicama. NIVEA poklon paketi sadrže odabrane proizvode koji njeguju i štite kožu, a istovremeno pružaju opuštajuće trenutke i vrijeme za odmor. Na paketu upišite posebnu poruku ljubavi i darivanjem razveselite voljenu osobu, ispunite svoju dušu blagdanskim duhom te stvorite zajednička sjećanja koja će vas pratiti tijekom cijele godine. Poklonite svoje povjerenje posebnim blagdanskim paketima, svaki kreiran za posebne želje i potrebe. NIVEA Care& Cashmere poklon paket Ovim prepoznatljivim paketom pružite svojim najmilijima trenutke čiste njege, relaksacije i mirisne terapije. Što je ljepše nego doći kući nakon napornog dana, i uroniti u mirisnu rapsodiju koju nam pruža ovaj mnogima omiljen brend? Senzualni miris cvijeta orhideje NIVEA Care&Cashmere gela za tuširanje miluje Vaša osjetila, dok se istovremeno ulje s proteinima kašmira pretvara u kremastu pjenu, a kožu ostavlja mekom na dodir. Paket sadrži i neizostavni NIVEA Invisible for Black and White dezodorans s 48-satnom deo zaštitom koja ne ostavlja bijele tragove na tamnoj odjeći niti žute mrlje na svijetloj odjeći. S NIVEOM može biti 100 posto sigurni. Ne zaboravite se prijaviti na nagradni natječaj

NIVEA Men Active poklon paket Odavno su prošla vremena u kojima muškarci nisu previše marili za svoj izgled, Za muškarce koji žele dubinsko čišćenje i njegu kože. Active Clean gel za tuširanje s inovativnom formulom dubinski čisti i hidratizira vašu kožu. Pruža joj dugotrajni osjećaj svježine, a kožu ostavlja revitaliziranom i hidratiziranom. NIVEA Men Invisible for Black and White prvi je dezodorans s 48-satnom zaštitom koja ne ostavlja bijele tragove na tamnoj odjeći niti žute mrlje na svijetloj odjeći - kako bi crno sigurno dulje ostalo crno, a bijelo dulje ostalo bijelo.
NIVEA Q10plus Anti-age poklon paket Zahvaljujući NIVEA Q10plus dnevnoj kremi protiv bora žene diljem svijeta mogu uživati u baršunasto glatkoj koži te svježem i mladolikom izgledu svakoga dana. Zbog čega bi se godine vidjele na vašem licu, ako nam ovaj vodeći kozmetički brend nudi rješenje? NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora s njegujućom i klinički dokazanom formulom s koenzimom Q10 i kreatinom, vidljivo smanjuje postojeće bore i sprječava pojavu novih. Idealna nadopuna dnevnoj njezi je NIVEA Q10plus noćna krema protiv bora koja također sadrži koenzim Q10, a zahvaljujući aktivnim sastojcima kožu regenerira i hidratizira te se iznutra bori protiv bora u dubljim slojevima kože dok spavate.
NIVEA Blue Care poklon paket za njegu tijela Hidratantni Creme Care gel za tuširanje s provitaminom B5, hranjivim uljima i jedinstvenim mirisom originalne NIVEA kreme pruža osvježavajući i njegujući osjećaj na koži. Osjećaj čistoće, osjećaj slobode. Poboljšana formula NIVEA Rich Nourishing mlijeka za tijelo od sad sadrži dvostruko više bademova ulja i pruža optimalnu njegu za suhu i iznimno suhu kožu te je ostavlja zamjetno glađom već nakon prvog nanošenja. Zbog toga je idealana za ovo hladno vrijeme, kada suha koža muči većinu ljudi. NIVEA Protect&Care dezodorans idealan je za svakodnevnu njegu i pouzdanu zaštitu pazuha te pruža učinkovitu, 48-satnu zaštitu bez alkohola s dragocjenim sastojcima NIVEA kreme te njenim jedinstvenim mirisom. NIVEA Men Protect&Care paket u kutiji za alat Pravi paket u pravom pakiranju za prave muškarce. Tu je sve što im treba, na jednom mjestu! Paket sadrži sve što jednom modernom muškarcu treba kako bi održavao njegovani izgled. U plastičnom paketu nalaze se NIVEA Men Protect&Care balzam za poslije brijanja, pjena za brijanje, gel za tuširanje, dezodorans te NIVEA Men univerzalna krema. Imali li idealnijeg poklona za Božić?

Prijavite li se na nagradni natječaj ovdje ove darovne proizvode možete i osvojiti.
Foto: Promo