&!-- &!-- -->

-->

Za gledanje video priloga potreban je Flash player Razgovarala: Antonija Nazor

Produkcija: Aeon Multimedija Foto: Matea Smolčić U OVOM BROJU STORYJA PRONAĐITE JOKER KUPON, A AKO STE PROPUSTILI KUPON 1 I KUPON 2, OD 11. SVIBNJA ZAIGRAJTE STORY IGRU NA SMARTPHONE UREĐAJIMA I STORY WEBU! KAKO? Skini "Story nagradna igra" aplikaciju s App Storea, Android Marketa ili BlackBerry App Worlda.
S dva Story kupona do nove Opel Corse! Zaigraj Story nagradnu igru na smartphone uređajima i webu!
Story 
...ili je odigrajte na Story.hr OSIM DODATNOG KUPONA, SUDJELOVANJEM U STORY I OPEL NAGRADNOJ IGRI MOŽETE OSVOJITI I DRUGE UTJEŠNE NAGRADE. LINK NA ANDROID APP LINK NA BLACKBERRY APP   Nova Corsa Color Edition je moderna i trendy a namjenjana je vozačicama i vozačima koji traže automobil jedinstvenog izgleda. Ova ljubimica je veselih i izražajnih boja, a poseban štih joj daje crni krov koji je usklađen s peterokrakim aluminijskim naplatcima u sjajnoj crnoj boji. Nova Corsa Stripes je također funky model kojeg uskoro očekujemo i na hrvatskim cestama. Ova jurilica ukrašena je dvjema velikim crnim ili bijelim prugama koje se protežu cijelom dužinom njene karoserije, od poklopca motora do stražnjeg dijela. Nama curama najvažnije - boja pruga može se uskladiti s bojom stražnjeg dijela retrovizora i velikih 17-inčnih aluminijskih naplataka.
S dva Story kupona do nove Opel Corse! Zaigraj Story nagradnu igru na smartphone uređajima i webu!
Story 
Zaljubljenica u Opel je i glumica Mila Elegović koja nas je provozala u novoj Opel Corsi i pozvala čitateljice da se odazovu velikoj nagradnoj igri zahvaljujući kojoj mogu osvojiti sigurnog, udobnog i novog limenog ljubimca. - U Opel sam se zaljubila davno, kad sam vozila tatin stari. Danas vozim Opel Merivu, i postale smo prave prijateljice. U početku se nisam sa njom snalazila, s obzirom na veliki broj dugmadi za koje nisam znala čemu služe, pa sam morala proći pravi tečaj. No danas mi je vjerna pratiteljica na svim mojim putovanjima, rekla nam je Mila. Kako do nove Corse na najbrži način? Zna Story Dovoljno je sakupiti 2 kupona iz časopisa Story. Ukoliko ste propustili kupon 1 potražite joker kupon u Storyju koji je na prodajnim mjestima od 11.5.! Oba kupona ispunite osobnim podacima i zajedno pošalji do 20.5. na adresu: Za nagradnu igru Osvoji novu Opel Corsu Radnička 39 10 000 Zagreb I čekaj veliko izvlačenje koje će se održati 20.svibnja iza 12.00 sati. Sretnog dobitnika objavit ćemo na www.story.hr najkasnije 2 tjedna od izvlačenja.