Katie price i Kieran Hayler vjenčali su se 2013. godine, a njihov je brak gotovo od samog početka bio vrlo buran. Koliko god se Katie trudila održati brak i izbjeći još jedan (treći) razvod, Kieran joj u tome nije ni malo pomagao. Nakon što je doznala kako je superug vara s dadiljom, Katie je bila posramljena, tužna i očajna, ali je bez obzira na sve pokušala spasiti brak.

U jednom se trenutku činilo kako se Kieran ipak doveo u red i počeo ponašati odgovorno, a upravo iz toga razloga Katie mu je dozvolila da nastavi živjeti u zajedničkom domaćinstvu kako bi na taj način djeci pružili barem privid normalnog, obiteljskog života. Kieran je, navodno, seksualni ovisnik i čak je pokušao s terapijama, ipak, čini se kako terapije nisu bile uspješne pa ga je Katie ponovno uhvatila na djelu. Doznala je kako je vara s prijateljicom iz konjičkog kluba.
Izgleda kako je to bila kap koja je prelila čašu i zbog koje je Katie napokon donijela odluku o konačnom raspadu braka. Prema njezinim riječima, ovaj je put sve uistinu gotovo i više nema šanse za pomirenje. Autor: D.P. Foto: Profimedia