SAMO U STORYJU Manuel Štrlek: ‘Brak i dijete pomogli su mi u karijeri’

Rukometaš Manuel Štrlek u intervjuu za novi broj časopisa Story otkriva hoće li ga supruga Ina i kćerkica Zoja bodriti na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, kako se snašao u očinskoj ulozi te što najviše priželjkuje

Rukometaš Manuel Štrlek prošlu je godinu zaključio na najbolji mogući način. Na tradicionalnoj “Večeri rukometa” koju organiziraju Hrvatski rukometni savez i Sportske novosti nagrada za najboljeg rukometaša 2016. godine otišla je u ruke upravo Manuelu kojem ovo nije prvo priznanje u protekloj godini.. Zacijelo niti posljednje. Naime, u nedavno održanoj pripremnoj utakmici hrvatske rukometne reprezentacije protiv Tunisa najviše golova zabio je upravo uspješni Zagrepčanin od kojeg se puno očekuje i na Svjetskom rukometnom prvenstvu koje se od 11. do 29. siječnja održava u Francuskoj. Osjeća li tremu prije velikih utakmica, hoće li ga na tribinama pratiti supruga Ina s kojom se vjenčao u srpnju 2013. i njihova kćer Zoja te kako se snašao u Poljskoj gdje igra za najbolji europski klub Vive Tauron Kielceu samo za Story odgovorio je netom prije odlaska na prvenstvo.

Manuel Štrlek: 'Supruga i ja priželjkujemo još djece!'

‘Bez moje supruge Ine sve bi ovo bilo puno teže. Tako sam i ja njoj potpora u svemu. Tu smo jedno za drugo, bez obzira na to o čemu je riječ, od malih do velikih stvari. Maksimalno se podržavamo i o svemu razgovaramo. Mogu reći da su mi brak i dijete sigurno puno pomogli u karijeri’, rekao je, među ostalim, uspješni rukometaš u intervjuu za novi broj Storyja.

 

Razgovarala. Nikolina Kunić

Foto: Arhiva Story

 

 

Zvijezda hrvatskog rukometa: 'Uz moju Zoju, svi problemi nestaju'

Preporučujemo