SAMO ZA STORY.HR: Lujo Kunčević opovrgnuo glasine o prekidu

Prijateljski izlazak u kino pokrenuo je lavinu glasina, no mladi je glumac potvrdio kako je i dalje u sretnoj vezi sa svojom djevojkom

Nakon što se na premijeri filma ‘Osmi povjerenik’ pojavio se u društvu glumice Ivone Kundert, a ne sa svojom djevojkom Ivanom Mišurom, od koje se dosad rijetko odvajao, krenule su glasine da su Lujo Kunčević i njegova djevojka prekinuli. Samo za Story.hr, poznati je glumac opovrgnuo te glasine. ‘Ivana i ja smo u vezi sretni više nego ikad. Ivona Kundert je moja draga kolegica i glumica s kojom sam mnogo surađivao. Imala je karte za premijeru filma koji smo pogledali kao prijatelji’, rekao je Lujo. Dodao je kako je Ivona u dugoj i sretnoj vezi baš kao i on te da su glasine tek plod nečije bujne mašte. ‘Ivona i ja se poznajemo ‘sto godina’ i nagađanja da smo par nemaju nikakve veze s istinom’, zaključio je.

OPREZ, VRUĆE! Uzavrele strasti na dubrovačkoj plaži

Podsjetimo, Lujo je u sretnoj vezi s bivšom Miss Universe Hrvatske Ivanom Mišurom, a ljetos je ovaj 26-godišnji glumac iskreno progovorio i čime ga je lijepa Ivana vezala uz sebe. ‘Stvari koje me kod Ivane iznova oduševljavaju najčešće su jednostavne. Već se dovoljno dobro poznajemo pa nema više većih iznenađenja, barem zasad. Od kasnonoćnih razgovora uz čašu vina, jednostavnih trenutaka kad se smijemo, zajedničkog ispijanja jutarnje kave, njezine slatke zbunjenosti nakon buđenja, kao i inteligentnih manevara kad se svađamo. Sve me to ponovno podsjeti na to zašto volim Ivanu’, iskreno je rekao ovaj mladi zaljubljenik u glazbu, planinarenje, književnost i sedmu umjetnost.

Autor: T.O.

Fotografije: Arhiva Story.hr

Vrući poljupci jednog od zgodnijih domaćih parova

Preporučujemo