Domaću glumicu Sementa Rajhard trenutno gledamo na malim ekranima u ulozi Emine u seriji 'Čista ljubav' koja se emitira na Novoj TV. Samo za Story.hr otkrila je kako izgleda snimanje ljubavnih scena, osjeća li nelagodu te izaziva li to ljubomorne trzavice između nje i dečka. 'Snimanje ljubavnih scena i poljubaca je zapravo vrlo opušteno. Svi smo svjesni kako je to isključivo za potrebe snimanja i ne razmišljamo o tome kao o nekom  problemu. Trudimo se biti što prirodniji. Ipak, je na setu minimalno 10 ljudi - od kamermana do asistenata tako da ne postoje neki romantični osjećaji i napetost', objasnila je.

Ona i mladi glumac Marko Petrić, tj. Emina i Vlado, u seriji su ljubavni par, tako da snimanje takvih scena između njih nisu rijetkost. Ipak, sve je lakše uz Markov smisao za humor kojim nasmijava sve na setu. Kako Marko često zbija šale, zna se dogoditi da se nastave spontano smijati za vrijeme snimanja onih najromantičnijih trenutaka. Uz Marka, na televiziji smo do sada mogli vidjeti kako Sementa izmjenjuje nježne poljupce i s kolegom Ivanom Glowatzkyjem. Koji se od njih dvoje bolje ljubi, Sementa nije znala otkriti jer, kako kaže, na to uopće ne gleda tako i sve se svodi na mehanizam za potrebe snimanja.
Sementa je u sretnoj vezi s Vanjom Brundulom više od dvije godine. Za svojeg partnera kaže kako je prepun razumijevanja i podrške. Iskreno se raduje zbog svih njezinih glumačkih pothvata i što je domaćoj glumici vrlo važno, poštuje ih. Dodala je i kako je upravo međusobno razumijevanje ključ uspjeha njihove veze te da, iako još uvijek ne žive skupa, jako sretna. Autor: A.G. Foto: Društvene mreže