Pjevač Sandi Cenov u društvu obitelji uživao je u zimskim radostima u Sonnleitenu u Austriji, a on i njegovi najmiliji svakodnevno su vladali popularnim skijalištem Nassfeld. Nakon zimske avanture s obitelji, Sandi se uputio 'preko Bare', točnije u Houston. No, izgleda kako ga sreća nije odlučila pratiti na tom putovanju jer se ubrzo našao u problemima.

Ne sluteći ništa, pjevač se vozio automobilom kroz Houston, a onda mu je planove pomrsila policija. 'Ono kad pretjeraš s brzim autom po Houstonu', napisao je Sandi ispod fotografije na kojoj pozira s lisicama na rukama u društvu policajca koju je s obožavateljima podijelio na Instagramu. Ipak, 49-godišnjak nije počinio nikakvo kazneno djelo.

Objavu dijeli Sandi Cenov (@sandicenov)

'Imao sam koncert u Houstonu, pa sam se malo usput i proveo. To je naš čovjek, iz Splita, koji je već 20 godina u Texasu, pa sam bio s njim u ophodnji jednu smjenu da vidim kako to izgleda. A fora je bilo biti kao u američkom filmu. Priveli su i nekog drug dilera, a ja ono - kao inspektor u civilu', otkrio je Sandi za tportal i dodao: 'Krajem devedesetih imao sam puno svirki po Americi, New York, Chicago i Los Angeles, a sad je evo i Houston došao na red.' Autor: A.S. Foto: Instagram