Sandra Križanec: Propali brak smatram svojim životnim porazom

Voditeljica središnjeg HTV-ova ‘Dnevnika’ Sandra Križanec 
priča o zavisti među kolegama, razlozima koji su presudili njezinu braku te o tome žali 
li što nema djece

krizanec_DK (5 of 13)

Ugodnom pojavom i ležernim stilom vođenja, 35-godišnja voditeljica Sandra Križanec brzo je pridobila brojne gledatelje HTV-ova ‘Dnevnika’. Simpatična Slavonka ni od prije nije nepoznata gledateljima HTV-a jer je tijekom svoje dugogodišnje novinarske karijere izvještavala o najvažnijim doga­đajima iz Slavonije i Baranje, a tijekom ljetnih mje­seci, dok je većina njezinih kolega bila na odmoru, neumorno je radila. Trud se svakako isplatio, a uređivanje i vođenje ‘Dnevika’ na državnoj dalekovidnici, Sandri je došlo kao najbolja nagrada.

Story: Kakav je osjećaj voditi središnju informativnu emisiju?
Prije svega, to je velika odgovornost prema gledateljima s obzirom na to da im želimo pružiti najbolju informaciju. Drago mi je što sam naišla na veliku podršku svojih kolega koji su me uputili u način uređivanja i vođenja ‘Dnevnika’, iako sam zapravo već imala iskustvo koje sam stekla radeći podnevni i ‘Dnevnik 3’, ‘Otvoreno’ te ‘Hrvatsku uživo’. Prvih nekoliko dana pritisak je bio velik i osjetila sam kako se nisam uspjela do kraja opustiti, no sigurna sam da će, kako vrijeme bude odmicalo, biti sve bolje.

Story: Kad smo kod ljubavi, iza vas je propali brak. Kako ste se osjećali nakon razvoda?
To je sigurno jedan životni poraz, bez obzira na to o kakvoj je vezi bilo riječ. Ako između dvoje ljudi ne ide, bolje je i korektnije da se razi­đu. Prikrivanje nekog statusa smatram potpuno nemoralnim i to više govori o tome kakav je netko kao osoba.

Story: Jeste li s bivšim suprugom ostali u prijateljskim odnosima?
Ne bih rekla jer mislim da to nakon braka ili veze nije moguće. Ostali smo u korektnim odnosima jer bi bilo ružno da je drukčije s obzirom na godine koje smo proveli zajedno.

Story: Kad se prisjetite braka, je li vam žao što se stupili u njega?
Nije mi žao jer je taj brak doista bio iz ljubavi i zajedničkih interesa. Bivšeg sam supruga poznavala još iz mladosti, zajedno smo odrastali i s obzirom na to da smo mladi ušli u vezu, s nekih 20-ak godina, puno smo učili jedno od drugog. No u jednom se trenutku dogodilo da smo oboje sazreli i krenuli svatko svojim putem. No nije mi žao. Bilo je to jedno lijepo šestogodišnje putovanje.

CIJELI INTERVIEW PROČITAJTE U NOVOM BROJU TJEDNIKA STORY

Razgovarao Vinko Paić
Fotografije Dražen Kokorić
Šminka Jasmina Kovačiček
Styling Marko Grubnić
Frizura Salon Ruža
Zahvaljujemo AAG Interijerima na ustupljenom prostoru
Odjeća Mango


Pratite Story na VIBERU
http://chats.viber.com/story.hr

Komentari