Riječ je o Saneli Kovačević Nelly, autorici hit naslova "Muškarac u šaci ili o tajnama osvajanja". Kako osvojiti muškarca ili kako vratiti njegov interes, kako pretvoriti neobavezan odnos u vezu, samo su neka od pitanja na koja knjiga „Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja“ donosi neočekivane odgovore i detaljne upute kako postići ono što želite na ljubavnom planu. Savršen ljubavni preokret je ono što svaka žena ili djevojka priželjkuje kada stvari krenu nizbrdo, a sudeći po dosadašnjem uspjehu ovoga popularnog naslova, čini se da su ovakvo štivo žene dugo čekale. - Kada je knjiga Muškarac u šaci bila tek na početku svoga nastajanja, nisam ni slutila da će ova tematika potaknuti toliki interes javnosti. S obzirom da je potraga za ljubavlju postala složen i često dugotrajan proces, cilj mi je bio olakšati i pojednostaviti razumijevanje među spolovima. Tako je i nastao Muškarac u šaci, zabavni priručnik koji je, na moje veliko zadovoljstvo, poboljšao ljubavni život velikom broju žena – otkriva autorica. - Naime, osvajanje suprotnog spoja je kao šah, jedan krivi potez i gubiš – dodaje, navodeći da je moguće poboljšati i naizgled beznadnu ljubavnu situaciju, samo ako znate kako.

Sanela Kovačević Nelly javnosti je poznata kao spisateljica i tekstopisac, a popularnost joj je donijela upravo knjiga Muškarac u šaci, koja trenutno slovi kao jedna od najtraženijih knjiga ženske, tzv. chick literature u Hrvatskoj. - Ljubav prema pisanju kod mene je postojala oduvijek – dodaje spisateljica, koja je inače po struci magistra ekonomije, a govori čak četiri strana jezika. Ne skriva ni činjenicu da je strastveni zaljubljenik u modu i haljine, a suradnje s poznatim dizajnerima govore same za sebe. U video kampanji snimljenoj za "Muškarca u šaci", Nelly nosi glamuroznu crvenu haljinu hrvatskog brenda True, koju potpisuje dizajner Dalibor Betti. Kampanja je snimljena u Bluesun Hotelu Kaj kao svojevrsna najava engleskog izdanja knjige, a možete ju pogledati ovdje: U najnovijoj kampanji, Sanela Kovačević Nelly pojavljuje se u seksi, vamp izdanju, odjevena u raskošnu kreaciju od crne čipke, s potpisom Larie - dizajnerice Marine Lacković. - Volim ženstvene, glamurozne haljine koje prate liniju tijela – ističe, i u kojima se prije svega, dobro osjećam. Ispred objektiva snalazi se odlično, što pokazuje i dugogodišnja suradnja s poznatim modnim fotografom Josipom Čekadom. Duga i gusta plava kosa njezin je zaštitni znak, a za njegovan i besprijekoran izgled, tvrdi, zaslužan je tim profesionalaca, među kojima ističe stilista Božidara Pavlića i vizažisticu Ivu Berišić.
- Ono što slijedi dalje, jest kampanja za plasman knjige na svjetsko tržište, a pripreme su već u tijeku – navodi autorica, dodavši kako uz sve obaveze, povremeno nađe vremena i za svoje čitateljice. Uz knjigu, tjedna kolumna Muškarac u šaci postala je pravi hit, a prate ju čitateljice u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. Zbog svega navedenog, inbox spisateljice je svakodnevno zatrpan raznoraznim porukama i pitanjima, a čitateljice ju odnedavno mogu zatražiti i dodatni ljubavni savjet na njezinom Instagram profilu sknelly_official gdje je iduće druženje „Pitaj Nelly“ zakazano za petak 16.12. od 20-21 h.
Ukoliko još nemate svoj primjerak ovog popularnog naslova, knjiga Muškarac u šaci dostupna je u knjižarama diljem Hrvatske, a u Web knjižari do kraja prosinca možete ostvariti blagdanski popust od 20%, ako prilikom narudžbe unesete PROMO KOD SK152439. Popis prodajnih mjesta kao i sve ostale informacije o knjizi, uključujući besplatno poglavlje, naći ćete na službenoj stranici www.muskaracusaci.com. Po svemu sudeći, 2016. godina bila je uspješna za "Muškarca u šaci", a u najavi je i nova knjiga, koja sasvim sigurno već ima svoju nestrpljivu publiku. Autorica još uvijek nije otkrila naslov, no ne sumnjamo da je riječ o novoj uspješnici.
    Foto: Josip Čekada