Ana Rucner zasjala je nedavno u bež dugoj  haljini s tankim naramenicama. Neutralna boja haljine idealna je podloga za ružičasto cvijeće koje se rasulo po većem dijelu kreacije. Haljina je vitkoj Ani stajala baš kao da je za nju šivana, a cvijeće je cijelom izgledu dalo dozu romantičnosti.

A photo posted by Ana Rucner (@anarucner) on

Cvjetni motiv teniskim terenima prošetala je i gospođa Đoković. Britanski mediji raspisali su se o njezinom nepogrešivom stilu i divili se koliko elegancije ima u Jeleninoj pojavi. Ipak,zaključili su da uz retro haljinu s crvenim cvijećem, osmijeh Jelene je njezino najjače oružje.
Mlada dizajnerica Anamarija Asanović spojila je dva trenda. Na sinoćnjem otvorenju Brow Bara pojavila se u cvjetnoj haljini na preklop, odnosno na vezanje, što je vrlo popularno ove sezone. Haljina maxi dužine i nježnih tonova naglasila je njezinu preplanulu put i idealno poslužila za ovo prijelazno razdoblje.
SASVIM NEOČEKIVANO Domaće trendseterice luduju za novom 'it' krpicom
Story 
Ako netko zna što je u trendu i točno kako to isfurati da o tome priča cijeli grad, onda je to Lejla Filipović. Ona je cvjetove prošetala na uskoj, crnoj seksi haljinici do koljena. Bogate ruže proljevale su se preko cijele haljine, a Lejla je upravo u nijansi cvijeća izabrala ruž za usnice i tim malim trikom postigla 'wow' efekt.
Autor: M.D. Foto: Printscreen Instagram, PR