Savjeti za zdrave obroke iz Story Gourmet edukativne radionice

 

Za sve one koji gaje ljubav prema osvještenoj prehrani prošlog tjedna održana je Story Gourmet edukativna radionica u suradnji s DM-om, koju je vodio vrhunski chef Marin Medak.

 

Polaznicima je pokazao nove i ukusne recepte za pripremu bio namirnica za što je koristio dmBio proizvode koji nastaju putem ekološke proizvodnje i ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome ni konzervanse.

“Odlično je bilo na Story Gourmet radionici. Vidio sam par poznatih lica i sve je stvarno bilo jako dobro. Teme su bile doručak i ručak i ideja je bila da ja polaznicima maksimalno približim ta dva objeda, a recepte sam birao na temelju proizvoda”– rekao je vlasnik zagrebačkog bistroa RougeMarin koji je oduševio sve okupljene koji su sa zanimljivije radionice otišli bogatiji za nova kulinarska znanja.

 

Pogledajte kako je bilo na radionici: