Na naslovnici posljednjeg broja magazina 'Haute Living', 59-godišnja američka glumica Sharon Stone po nebrojeni je put dokazala kako su godine, u njezinom slučaju, tek brojke na papiru.

Sharon, koja je nedavno skratila kosu u gotovo dječačku frizuru, na pitanje o estetskim korekcijama (omiljenim 'hobijem' brojnih njezinih kolegica) otkrila je da se ne planira dati pod nož kako bi prikrila svoje godine. 'Bože dragi, pa jedva imam vremena istuširati se', otkrila je u intervjuu za časopis. Prelijepa glumica je 2016. godine postala ambasadorica za filere 'Restylane' pa je otkrila i 'tajnu' svoje svakodnevne njege i zadržavanja mladenačkog izgleda.

'Koristim dobre kreme i trudim se obrijati noge kada stignem. I obožavam vježbati. Mislim kako je upravo vježbanje ključ dobrog zdravlja, baš kao i zdrava prehrana. Plešem, bavim se jogom i pilatesom, plivam, igram se s djecom, jašem konje, idem na plažu... Što god radila, volim da sam u pokretu. Ne odlazim na satove vježbanja, već iskoristim bilo koji trenutak', dodala je slavna glumica.

N. P. Fotografije Instagram