Ovih dana nigdje se ne može krenuti, a da iz izloga ne vrište ogromni napisi 'rasprodaja'. U tijeku su sezonska sniženja na kojima se zaista povoljno mogu kupiti 'it' komadi za ljeto. Budući da su se domaće zvijezde i ranije pojavljivale u odjeći high street brendova, provjerili smo jesu li već bacile oko na trenutna sniženja te imaju li običaj to činiti. U shoppingu posebno gušta pjevačica Ivana Kovač. Strastvena Dalmatinka priznala je da često se ne može oduprijeti krpicama koje vidi u izlogu. 'Najsretnija sam kad uhvatim neku lijepu stvar na rasprodaji, ali moram priznati da jako dugo nisam bila u shoppingu. Rekla sam sama sebi: Ok, sad je dosta, sad ćeš kupovati stvarno kad ti nešto treba jer sam vidjela da mi je ormar pun stvari na kojima još visi etiketa i koje vjerojatno nikad neću odjenuti. Tako da ću ovaj put izbjeći rasprodaje jer mi stvarno ne treba', iskrena je bila Ivana. Ipak, ne skriva da ju dobar ulov u kupovini itekako razveseli te kad joj se nešto svidi, nije bitno je li to neki renomirani dizajner ili brend ili pak javnosti nepoznati proizvođač.

Omiljene tenisice Ivane Kovače - one s likom njezina oca, Mate Miše Kovača!   'Kad ulovim nešto dobro, a jeftino, onda sam baš sretna. Onda je to peri-deri. Nemam neki omiljeni brend, jednostavno kad hodam gradom i ugledam nešto u izlogu što mi se sviđa, uđem unutra i to je to. I ako je zaista po mom ukusu, u stanju sam potrošiti sve što imam u novčaniku', rekla je Ivana. Rasprodaje je jedva dočekala RTL-ovka Antonija Stupar Jurkin. 'Tko u današnje vrijeme jedva ne čeka rasprodaje? Određene stvari su zaista precijenjene i nema smisla davati toliko novaca. Zadnje što sam kupila na rasprodajama je nekoliko casual komada koje nosim na posao', rekla nam je.
Antonija nije odoljela rasprodajama   Voditejica Nevena Rendeli prava je ljubiteljica ulične mode. Nikad se nije libila odjevne komade pronaći u trgovinama poput Zare ili Manga te ih vlastitim smislom za modu odlično upariti. Kako se tek nedavno vratila s medenog mjeseca priznala je da nije još stigla pogledati što se nudi na sniženjima. 'Što se tiče high street brendova, mislim da svi dolaze u obzir. Imaju tako dobru ponudu, pogotovo sad na sniženjima, da se ne treba žaliti. Nisam još stigla pogledati što se trenutno nudi, ali krećem od sutra', rekla je Nevena.
Nevena u shopping odlazi novim biciklom VoditeljicaIva Jerković ovih dana je zauzeta proslavom svog 35. rođendana pa nije stigla uputiti se u shopping. Ipak, nada se da će dio onoga što joj se još prije svidjelo dobiti kao poklon za rođendan, a zatim će i sama potražiti neke komade za ljeto. 'Baš dobro što mi je rođendan upravo sada pa ću nešto lijepo što sam vidjela po trgovinama možda i dobiti. A ja ću se još malo strpiti da prođe ova shopping strka i navala pa se onda uputiti u kupovinu’, rekla je Iva.
Iva najradije u kupovinu odlazi s prijateljicom Ivana Marić gotovo da je zaboravila na ljetne rasprodaje. 'Nemam dojam da je vrijeme za rasprodaje. Mislim da ću se aktivirati idući tjedan. Najbolje se osjećam u nečemu u čemu ne moram razmišljati je li mi vire grudi ili stražnjica, nego da se mogu opustiti. Da u tome mogu izvesti dijete na sladoled, ali i otići na kavu s frendicom na špicu. Ovi kaftani su sad jako fora jer ih možeš obući i preko suknjice i preko hlačica', rekla je Marić.
Ivana Marić kaže da joj je udobnost na prvom mjestu   Autor: A.S. Foto: Story arhiva