Slavna baka otkrila kako se Blue Ivy snalazi u ulozi starije sestre

Tina Knowles Lawson otkrila kakva je trenutačna situacija u slavnoj obitelji i kako petogodišnja Blue Ivy podnosi to što je ipak malo pala u drugi plan

Beyonce je prije tri dana na Instagramu objavila sliku blizanaca koji su napunili mjesec dana. Na objavljenoj fotografiji, planetarno popularna pjevačica, pozirala je u raskošnoj cvjetnoj haljini s plavim veom koji je padao do poda. Okružena cvijećem i s djecom u rukama, izgledala je poput prave boginje!

STROGO ČUVANI DETALJI Otac ju je potkradao, a konzumirala je i nedozvoljene supstance

Sada je njena majka Tina Knowles Lawson otkrila kakva je trenutačna situacija u slavnoj obitelji i kako petogodišnja Blue Ivy podnosi to što je ipak malo pala u drugi plan sada kada se obitelj proširila za još dva člana. Tina je u intervju za ‘Entertainment Tonight’ objasnila kako je Blue Ivy jako ponosna što je starija sestra te da su svi uzbuđeni ovim predivnim iskustvom iako imaju pune ruke posla.

Pjevačica i njen suprug Jay Z djeci su dali vrlo neobična imena – Rumi i Sir Carter. Američki portal TMZ navodi da su imena blizanaca zaštitili kao vlasništvo. I dok je Sir vrlo neobično ime i koristi se za tituliranje nekoga, Rumi je tradicionalno japansko ime za curicu.

Diva Beyoncé svoje je blizance donijela na svijet u privatnoj klinici u LA-u. Prema pisanju stranih medija, blizanci su zadržani u bolnici zbog manjih problema. ‘Blizanci su rođeni u ponedjeljak u Los Angelesu. Dogodio se manji problem pa ih liječnici nisu htjeli pustiti’, rekao je tada izvor.

Tina Knowles Lawson

 

Tina Knowles Lawson

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Autor: A.G.
Foto: Društvene mreže, Getty

 

 

PROCURILE SNIMKE Pogledajte kako partijaju Beyonce i Michelle Obama

Preporučujemo