Dovoljan je samo jedan snimak da izazove pravu buru komentara, posebno ako ga je objavila jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki - Heidi Klum. Njezin video s godišnjeg odmora i to u toplesu - ispod tuša - gotovo je srušio internet! Naime, popularna manekenka i bivša Victorijina anđelica još uvijek, u svojoj 42. godini, izaziva veliku pažnju gdje god se pojavi. Heidi je provela odmor sa svoje četvero djece i s dečkom Vitom Schnabelom na Svetom Bartolomeju, a uživala je poput male djevojčice te svoje fanove obradovala nizom snimaka i fotografija na Instagramu.

No, njezin video ispod tuša, koji je otkrio da je manekenka bez gornjeg dijela kupaćeg kostima, izazvao je najviše reakcija i pravu pometnju na Instagramu, a fanovi su je odmah počeli obasipati komplimentima.

Inače, Heidi i trgovac umjetninama Schnabel u vezi su od 2014. godine, nakon njezina prekida s bivšim tjelohraniteljem Martinom Kirstenom, s kojim je stupila u vezu nakon razvoda od pjevača Seala. Od popularnog pjevača razvela se 2012. nakon sedam godina braka, ali su do danas ostali u dobrim odnosima. Vito je najstariji sin redatelja Juliana Schnabela, a bio je u ljubavnim vezama s Demi Moore, Elle Macpherson i Liv Tyler.

N. P. Fotografije Instagram