Traper je vječan, a o tome koliko puta jedne traperice možemo odjenuti  nema nikakvog pravila. Naime, moda se vraća, a ove godine apsolutni su hit traperice visokog struka, poderane i izlizane.  Znaju to i naše slavne dame koje se, pak, ove sezone ne skidaju iz omiljenog, vječnog trapera. Korana Gvozdić se odlučila za glamurozno izdanje traperica, a na visoku petu ih je efektno kombinirala na način da ih je jednostavno podvrnula. Ono što je prije nekoliko sezona bilo nezamislivo, sada je itekako poželjno.

Twingospođica Korana Gvozdić Glumica Kristina Krpela drži se provjerene elegancije, pa je tamni traper uskog kroja uparila s crnim salonkama i profinjenim blejzerom.
Kristina Krpela Dokaz kako se ove sezone trapez vratio na velika vrata, pokazuje i Sandra Bagarić, koja je na večernji događaj donijela dašak sedamdesetih godina.
Sandra Bagarić Severinu rijetko viđamo u traperu, ali ovim modnim izričajem  još jednom nam pokazala kako i u trapericama izgleda neodoljivo.
Severina Vučković Snježana Mehun odlučila se na zločesti look poderanih traperica, a čini se kako je ovakva kombinacija i više no obećavajuća kada tražimo udobnost i trendi outfit.
Snježana Mehun Andrea Šušnjara pokazala je kako poderani traper savršeno pristaje i uz čipku. Tako je, čipka i poderani traper se vole!
Andrea Šušnjara Kristina Bradač zna što je moderno, a uz to nije izostavila niti jedan komadić ženstvenog glamura. Na crne poderane traperice odjenula je svečanu košulju i sve oplemenila zlatnim nakitom.
Kristina Bradać, Mirna Maras Ecija Ivušić svoje traper izdanje smjestila je u devedesete godine prošlog stoljeća i poderane traperice obogatila neizostavnom kariranom košuljom koju je spontano zavezala oko struka.
Ecija Ivušić Autor: M.B. Foto: StoryPress, Robert Gašpert