Justin Bieber toliko voli provoditi vrijeme sa Selenom da se odlučio useliti u njezin dom. Slavni pjevač i njegova bolja polovica pomirili su se prije svega mjesec dana, a strani mediji pišu kako je kamion za preseljenje sa Justiovim stvarima viđen ispred Selenine vile. Šuška se kako su neke od pjevačevih stvari još od početka u njezinom domu u Los Angelesu, a sada je konačno odlučio u potpunosti preseliti kod Selene.

Također, Justin je još na početku njihove ponovne veze ostavljao svoju bejzbolsku opremu u Seleninoj kući, a kako bi mu olakšala spontano prespavane noću i u svom domu, pjevačica mu je čak kupila i četkicu za zube koja bi stajala u njezinoj kupaonici kako bi uvijek mogao neplanski kod nje provesti noć. Selenina raskošna kuća smještena je na zavidnoj lokaciji velikog Los Angelesa, točnije u predgrađu na obali San Fernanda koje se opisuje kao prava obiteljska četvrt.
Kako su pod konstantnim povećalom medija, paru odgovara mirnija četvrt poput ove u kojoj Selena živi. Ipak, tu se ne planiraju dugo zadržavati. Justin je dosad živio u Calabasasu koji je još mirnije mjesto od ovog u kojem par sada živi pa navodno planiraju uložiti u zajednički tom u toj četvrti. No, on im nije jedina opcija. Izvor blizak paru za Life &  Style Weekly kaže kako par razmatra i Hidden Hills kao opciju, četvrt u kojoj žive Kris, Kylie i Kim Kardashian žive. 'Oboje želi skroz novi početak. Jedini način da to ostvare je tako da kupe kuću u kojoj niti jedno od njih dvoje dosad nije živjelo. Idealna cijena im je oko 15 milijuna dolara', navodi izvor. Autor: A.S. Foto: Profimedia