SNJEŽANA MEHUN I u trenerci vjerna štiklama

Poduzetnica Snježana Mehun rijetko se odriče visokih potpetica tako je za vaterpolo turnir odjenula sivu trenerku koju je upotpunila štiklama

Poduzetnica Snježana Mehun došla je bodriti naše vaterpoliste, koji su se borili protiv talijanskog CN Posillipa i mađarskog BVSC Zuglo na LEN Euro Kup turniru koji se održao na zagrebačkom bazenu Mladost na Savi.

CRVENE ČIZME PREKO KOLJENA Ne zna ona proći nezapaženo špicom, ma nema te sile

Mehun je za tu sportsku prigodu odlučila doći u sportskom izdanju tako je odjenula sivu trenerku s velikim natpisom ‘love’. No, niti za ovu prigodu nije se odrekla visokih potpetica te je na trenerku odjenula štikle. Jednom je prigodom izjavila da ih je rijetko odriče otkako ih je sa 16 godina otkrila na maturalcu i otada ih ne prestaje nositi.

Osim Mehun, naše vaterpliste bodrile su i radijska voditeljica Ivana Mišerić te direktorica marketinga NK Lokomotiva Antea Kodžoman. Na tribinama viđeni i legendarni igrači, osvajači brojnih zlatnih medalja, Perica Bukić, Dubravko Šimenc i Tomislav Paškvalin. Hrvatski predstavnici, nažalost, nisu izborili četvrtfinale.

Snježana Mehun
Snježana Mehun
Antea Kodžoman
Antea Kodžoman
Ivana Mišerić
Ivana Mišerić
Dubravko Šimenc
Dubravko Šimenc
Perica Bukić
Perica Bukić

Autor: A.L.B.

Foto: Promo

Snježana Mehun: 'Moje noćno skijanje nije dobro završilo'

Preporučujemo