Jedan od legendarnih kozmetičkih brendova kraljevine na sjeveru Europe, Barnängen, iz rodnog Stockholma stigao je u Hrvatsku i na šarmantnom brunchu nadahnutom švedskim stilom življenja okupio brojne poznate obožavateljice kvalitetne kozmetike i njege: Antoniju Stupar Jurkin, Nevenu Rendeli Vejzović, Anu Maras Harmander, Vandu Winter, Anitu Dujić, Petru Kurtela i Taru Rosandić.
Nama je za oko zapela Antonija, koja je na ovom događanju imala ulogu voditeljice. Zgodna RTL-ovka za tu je prigodu nosila bijelo od glave do pete i to sve s potpisom high street brendova. "Prije nekoliko godina sam nabasala na neki editorijal u kojem su svi bili u bijelom i to mi se toliko svidjelo da sam si zacrtala da ću kupiti barem jedan cijeli bijeli zimski outfit. To mi divno izgleda. I eto, ovaj put sam nosila bijeli pulover, bijele hlače, bijeli kaput, a čak su mi i nokti bili obojani u bijelo s malo sjaja", kazala nam je Antonija koja je svoj snježno bijeli look razigrala crvenim ružem na usnama.
Snježno bijela dobitna kombinacija Antonije Stupar Jurkin
Story 
Snježno bijela dobitna kombinacija Antonije Stupar Jurkin
Story 
Otkrila nam je i zašto je prije nešto više od dva tjedna skratila svoju dugačku kosu. "Jednostavno, moja je kosa trebala šišanje! Nakon 12 godina rada na televiziji, bilo je vrijeme da ju nagradim kvalitetnim šišanjem i sad kad je kratka spremanje mi je puno brže i jednostavnije - brzo ju posušim i nemam puno posla oko nje. Osim toga skužila sam i da je ovakva frizura svjetski trend i da ju nose neke jako poznate glumice...", rekla je vesela Antonija, a mi bismo dodali i da joj savršeno pristaje. Otkrila nam je i da će Božić, ali i Novu Godinu proslaviti kod kuće, s najmilijima. "Ne namjeravam nigdje tulumariti, kućni pidžama party je uz dvoje djece dobitna kombinacija. J. S. Foto: Press