Nedavnim preuređenjem poznatog i jedinstvenog prostora, ali i preseljenjem na još pristupačniju lokaciju , također u Green Gold centru, Sofra je, ako je sudeći po reakcijama gostiju, zasigurno podigla zadovoljstvo starih gostiju na jednu višu razinu.

Kod preuređenja, pazilo se na svaki element restorana, sve je pažljivo promišljeno, ali i temeljito izvedeno. Smatraju da je svaka promjena dobrodošla, no ipak se trebalo paziti na očuvanje izvornosti i očuvanje poznate domaće atmosfere na koju su njihovi gosti navikli.
Posebnu pažnju restoran je ponovo posvetio uređenju interijera pa restoranom vlada duh starih sarajevskih restorana postignut kroz starobosanske motive sa sebiljom, tradicionalne sećije, antikne lustere, ukrašeno posuđe i stolove koji se skladno nadopunjuju s drvenim elementima.
Ambijent Sofre pogodan je za organiziranje različitih proslava i druženja, a s obzirom na veliku popularnost restorana te činjenicu da se nerijetko traži i stolica više, rezervaciju stola često je potrebno i najaviti.
Vrhunska ponuda bosanskih delicija i tradicionalnih specijaliteta, ugodna atmosfera i ljubazno osoblje samo su neki od razloga zašto Sofra Green Gold već godinama uspješno posluje, a zadovoljstvo gostiju i dalje je na prvom mjestu.
Sofra Green Gold nudi tradicionalne okuse japraka, bamije, begove čorbe ili bosanskog lonca, a poseban ponos ovog restorana zasigurno je jedinstveno jelo nastalo iz ljubavi prema zavičaju – Zmaj od Bosne.
Želite li otkriti kakva su okusa autentična bosansko-hercegovačka jela, krenite prema Sofri Green Gold i upoznajte se s vrhunskom kuhinjom Sofre te se opustite uz zvuke romske glazbe, ples trbušnih plesačica ili stare sevdalinke!
Foto: Ivana Kaurloto za Story Gourmet