Popularni glumac Russell Crowe ovih je dana viđen u Atlanti gdje je neprepoznatljivim izgledom potpuno šokirao sve oko sebe. Sportski građeno tijelo koje je pokazao u mnogim filmskim ulogama, 53-godišnjak više nema. Glumac kojeg gledatelji najbolje pamte iz kultnog filma 'Gladijator', Russell Crowe potpuno je promijenio svoj izgled.

Šokantne fotografije, sada neprepoznatljivog holivudskog zavodnika, u vrlo kratkom su roku obišle svijet. Iako su mu sve dosadašnje uloge uglavnom diktirale odličnu tjelesnu kondiciju i besprijekoran izgled, čini se kako je red došao i na nešto drugačije. Zbog nadolazećeg filma 'Boy Erased', 53-godišnjak rodom s Novog Zelanda, udebljao se gotovo 30-tak kilograma. Pritom je pokazao koliko je profesionalan i kako je daleko spreman ići za ulogu. Ipak istovremeno je mnoge neugodno iznenadio jer ga u ovakvom stanju nismo navikli gledati.
Viđen je ovih dana u Atlanti gdje se odvija snimanje filma u kojem sudjeluje i Russellova sunarodnjakinja Nicole Kidman. Bio je odjeven u široku bijelu majicu ispod koje se ovoga puta ipak nisu nazirali trbušnjaci, već prilično okrugli trbuh. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia