Najmlađa članica moćnog klana Kardashian/Jenner, 20-godišnja Kylie Jenner odabrala je ne ovisiti o financijama svojih roditelja pa je prije 2 godine pokrenula vlastiti kozmetički brend Kylie. Prvi beauty proizvod koji je dizajnirala bili su kistići za nanošenje ruževa, a danas njezin brend u ponudi ima gotovo sve što vam treba za dobar izgled. I upravo njezini kozmetički proizvodi poput sjenila, sjajila, rumenila i highlightera te pribora za nanošenje šminke, mogli bi joj do 2022. godine priskrbiti zaradu od - milijardu dolara!  

Ovaj nevjerojatni podatak otkrila je njezina majka u intervjuu za Women’s Wear Daily, nakon što su izvještaji za proteklih 18 mjeseci otkrili da je Kylie do sada (u 18 mjeseci) zaradila nevjerojatnih 420 milijuna dolara.

Spomenimo samo kako bi Kylie dakle za poslovni pothvat - zaradu od milijardu dolara (ako se ne dogodi neka katastrofa), trebalo samo 5 godina, dok je primjerice, za isti iznos slavnoj Bobbi Brown trebalo 25 godina, a kultnom brendu Lancôme čak 80! Kylie je u studenom 2015. godine lansirala na tržište paletu sjajila s ribrendiranim imenom - Kylie Cosmetics! N. P. Fotografije Instagram