Bivša anđelica Victori's Secreta, Miranda Kerr, javnosti je obznanila kako je u drugom stanju. Njezin suprug Evan Spiegel i ona dobit će prvo zajedničko dijete, ali Miranda će se u majčinskoj ulozi okušati po drugi put jer već ima sina Flynna iz prošlog braka s Orlandom Bloomom.  'Miranda, Evan i Flynn raduju se najnovijem članu svoje obitelji', rekao je glasnogovornik za MailOnline.

Miranda se udala za Evana u svibnju ove godine, a pred oltar su stali nakon dvije godine veze. Zanimljivo je istaknuti kako je par konzumirao predbračnu čistoću, a manekenka je svojedobno za strane medije istaknula kako ne konzumira antibaby pilule. Prije nego što su se vjenčali, Miranda nije htjela otkrivati znači li to da planiraju prinovu - 'Ne još. Ne dok se ne vjenčamo. Moj partner je jako tradicionalan. Jednostavno čekamo', prenosi MailOnline. Ipak, vijest o trudnoći potvrdila je nagađanja javnosti. Spol djeteta kao ni datum dolaska prinove na svijet još nisu poznati.
Prisjetimo se, manekenka i njezin odabranik zakleli su se na vječnu ljubav u svom domu održavši malu ceremoniju s najbližim prijateljima i obitelji. Iako je bila riječ o intimnom događanju, Miranda je odjenula ekstravagantnu vjenčanicu modne marke Dior. Vjenčanicu je posebno za nju dizajnirala Maria Grazia Chiuri, jedna od Diorovih direktorica, a uz haljinu anđelica je nosila bisernu tijaru s potpisom Stephena Jonesa. Autor: A.S. Foto: Getty