SRETAN ROĐENDAN! Evo kako se Monika Mamić mijenjala s godinama

Voditeljica Monika Mamić danas ima poseban razlog za slavlje - lijepa će Zagrepčanka puhati 34 svjećice na slavljeničkoj torti. Mi smo se prisjetili kako se ova ljepotica mijenjala s godinama, sve od 2003. kada se prvi put predstavila široj javnosti kao jedna od natjecateljica showa 'Story Super Nova'

Lijepa voditeljica Monika Mamić danas slavi 34. rođendan. Kako otkrivaju izvori bliski Moniki, svoj će poseban dan dan obilježiti malom proslavom u društvu prijateljica i supruga Marija. Rođendanskoj torti veselit će se i njihovo dvoje djece, sedmogodišnji Josip i troipolgodišnji Jakov.

SAMO U STORYJU Monika Mamić - Bol za mamom je neizreciva

Monika je dugo dio showbiz scene – njezino lijepo lice svi su odmah zapamtili kad se 2003. godine prijavila kao jedna od natjecateljica showa ‘Story Super Nova’. Svojom kovrčavom kosom i očima boje badema postala prepoznatljivo TV lice i godinama je uspješno vodila magazinske emisije.

Monika Mamić, 2004.
Monika Mamić, 2004.

U lipnju 2008. udala se za Marija Mamića, a krajem iste godine na svijet je došao prvi sin sretnog para, Josip. S majčinstvom se Monika  pomalo povukla od očiju javnosti pa je svako njezino pojavljivanje na društvenim događajima dočekano s oduševljenjem.

Monika Mamić, 2011.
Monika Mamić, 2011.

U lipnju 2012. na svijet je došao i drugi sin Mamićevih, maleni Jakov. U tom je razdoblju Monika u potpunosti odbacila svoje prepoznatljive kovrče, a počela je i sve više iznenađivati svojim hrabrim modnim odabirima. Kad se god pojavila u javnosti izazvala bi veliku pozornost. Mlada mama je po rođenju drugog sina odrezala šiške koje su joj odlično pristajale.

Sve se češće pojavljivala u šetnji sa svoja dva anđela, a mnogi su se složili da su njezina casual izdanja uvijek bila pun pogodak. Nosila je žarke boje te je s vremenom postala miljenica zagrebačke špice. Njezin zelenkasti kaput koji je kombinirala sa zelenim naočalama odlično je odgovarao jesenskim danima. Ubrzo je pokazala da je prava modna majstorica koja veliku pozornost pridaje modnim detaljima.

Monika Mamić
Monika Mamić 2012.

 

Monika Mamić sa sinom Jakovom
Monika Mamić  2013.

Početkom 2014., nakom šest godina pauze, Monika se vratila na male ekrane kad je kratko vodila ‘Extra Magazin’ na RTL-u. Mnogi su jedva dočekali da simpatičnu voditeljicu opet svakodnevno gledaju.

‘Veseli me povratak na televiziju. Dosta sam bila domaćica, premda je i taj posao težak. Unatoč tome što gotovo šest godina nisam bila pred kamerama, dobro se osjećam. U početku mi je bilo neobično kad sam rodila prvo dijete i bila kod kuće, ali brzo sam se naviknula’, tada je za Story izjavila Monika.

Monika Mamić
Monika Mamić 2014.

Godina 2015.  u potpunosti je za Moniku bila u znaku majčinstva, a na ljetovanju prošle godine paparazzi su je uhvatili na plaži sa sinovima. Ponovno je nosila svoje prepoznatljive kovrče, ali i pokazala da je još u uvijek u zavidnoj formi. Ležernoj je frizuri ostala vjerna i ove godine kad je postala vrlo rado viđeno lice zagrebačke špice. Potkraj proljeća prošetala je predimenzionirani crveni kaputić u kojem je itekako bila uočljiva.

Monika mamić na Pagu u kolovozu 2015.
Monika mamić na Pagu u kolovozu 2015.
Monika Mamić
Monika Mamić 2015.
Monika Mamić
Monika Mamić 2016.
Monika Mamić 2016.
Monika Mamić 2016.

Autor: A.S.

Foto: Story arhiva

 

Monika Kravić Mamić oprostila se od voljene majke

Preporučujemo