Iako na početku nisu priznavali svoju vezu, srpska manekenka Dejana Živković i njezin dečko, bosanski tenisač Damir Džumhur, ubrzo su svima otkrili kako uživaju u zajedničkom životu. Sudeći po zajedničkim fotografijama i odnosu kakav imaju u javnosti, par ne bi mogao prikriti iskrice sve i da se potrudi, a osobito kada je u pitanju posljednja fotografija s Australian Open turnira. Kako provode gotovo svaki trenutak zajedno, nisu se razdvajali ni uoči turnira, gdje se Damir plasirao u treće kolo jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu.

A post shared by Deyana💋 (@dejanazivkovic) on

Kako bi ovjekovječili ovaj veliki trenutak i još jednom pokazali kako su par poput onih iz romantičnih filmova, Dejana je podijelila zajedničku fotografiju sebe i dragoga na Instagramu. 'Idemo dalje', napisala je ispod objave i tako pružila podršku svojoj boljoj polovici. Da ne može biti veća podrška dokazao je i Damir kada je nedavno istaknuo kako Dejana ima svoje prste u njegovim pobjedama. 'Iza svakog uspješnog muškarca je uspješna žena, a moja je Dejana’, izjavio je svojedobno talentirani Bošnjak, ne skrivajući svoje osjećaje i zahvalnost prema 25-godišnjoj djevojci.

A post shared by Deyana💋 (@dejanazivkovic) on

Unatoč tome što su često zajedno i bez problema razmjenjuju nježnosti u javnosti, par ipak rijetko objavljuje zajedničke fotografije. Upravo zato Dejanina posljednja objava privukla je veliku pažnju, a brojni pratitelji i obožavatelji nisu mogli odoljeti da im ne daju kompliment i pohvale sve uspješnijeg bosanskog tenisača. Autor: A.S. Foto: Instagram