Stigla prinova u obitelj Melanie i Donalda Trumpa

Bijela kuća postala je bogatija za još jednog člana...

Američki predsjednik Donald Trump, koji ima petoro djece iz tri braka, danas je dobio i deveto unuče. ‘Lara i ja smo presretni što s vama možemo podijeliti vijest da smo postali roditelji Erica Lukea Trumpa’, napisao je na Twitteru sin američkog predsjednika Donalda Trumpa i objavio fotografiju sina.

Victoria Beckham ne krije sreću zbog modnog izbora Melanije Trump

Ericu i Lari, koji su u braku od 2014. godine, ovo je prvo dijete. Trumpova kći Ivanka ima troje djece – Arabellu Rose, Josepha Fredericka i Theodora Jamesa. Njegov najstariji sin Donald Trump Jr. sa suprugom, manekenkom Vanessom Kay Haydon, ima petero djece- Kai Madison, Chloe Sophia, Tristan Milos , Donald Trump III, Spencer Frederick. Tiffany Trump, Trumpova kćerka iz drugog braka s glumicom Marla Maples, nema djecu. Barron Trump koji ima 11 godina, sin je iz braka s Melaniom Tramp i živi u Bijeloj kući s roditeljima.

Američki predsjednik preko Twittera čestitao je paru na prinovi: ‘Čestitam Ericu i Lari na rođenju sina!’ Podsjetimo,Trump se ženio tri puta i to glamuroznim ženama, a razvodima je dva puta završio na naslovnicama. Godine 1977. vjenčao se s češkom manekenkom Ivanom Zelničkovom. Od 1993. do 1999. bio je u braku s glumicom Marlom Maples. Sa slovenskom manekenkom Melanijom Knavs vjenčao se 2005.

 

Autor: A.G.
Foto: Arhiva Story

Tko od Trumpovih bolje nosi odijelo, Donald ili Melania?

Preporučujemo