Kevin Hart sve nas je barem jednom nasmijao svojim ulogama u filmovima ili stand up komedijom, a sada je on taj koji se smije i to od sreće. Naime, popularni glumac dobio je treće dijete, a riječ je o još jednom sinu. 'Bog je zaista nevjerojatan. Kenzo Kash Hart je rođen u 1:45 sati. Zdrav je i već nasmijan. Hvala svima na molitvama. Volimo vas i cijenimo', napisao je 38-godišnjak na Twitteru.

Kevin je Kenza dobio sa suprugom Eniko Parrish s kojom je u braku od  kolovoza 2016. godine, a od tada su preživjeli nekoliko skandala. Kevin je proteklog ljeta uhvaćen u društvu misteriozne žene na stražnjem sjedalu automobila, ali je brzo ispravio stvar kada se u rujnu putem Instagrama javno ispričao supruzi i djeci zbog svog neprimjerenog ponašanja. U to vrijeme Hart je ucjenjivan zbog kompromitirajućeg video snimka s drugom ženom. Ipak, strani mediji prenose kako je izvor blizak paru potvrdio da je Eniko prihvatila suprugovu ispriku i fokusirala se na trudnoću te da o rastavi braka ne razmišlja.

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Osim Kenza, Kevin je blagoslovljen s dvoje djece iz prethodnog braka - 12-godišnjom Heaven i 10-godišnjim Hendrixom - koji jedva čekaju igrati se s novorođenim polubratom. Kako su i sami uključeni u dočekivanje Eniko i djeteta da dođu kući, Kevin je s obožavateljima podijelio fotografiju na kojoj sjedi s djecom i nazvao ih 'tim koji ne spava', ističući koliko je ponosan na cijelu obitelj. Autor: A.S. Foto: Instagam