Dok su gledatelji uživali u rasponu glasova svakog kandidata 'The Voice- Najljepši glas Hrvatske', dizajner i modni kritičar Boris Banović, osvrnuo se na njihove odjevne kombinacije.

Bruna Oberan i Samanta Vrbljanac "Samantha i Bruna, umjesto tenisica, u ring su ušle u dobro odabranim klasičnim cipelama stiletto. Zajedno su na sceni dobro izgledale jer su se slično i odjenule, ali upravo je zbog tih štikli Bruna i odnijela stilsku pobjedu. Osim što se utegnula u lasteks hlače, nosila je poprilično jednostavnu majicu, što i nije loše, ali bi bilo puno bolje da je tu kombinaciju podignula nekim jačim nakitom i boljom frizurom. Možda kao Jacques."
Ema Gagro i Neven Stipčić "Ovaj je duet od mene dobio najbolju stilsku ocjenu. Oboje su pazili kako će cijelu izvedbu prezentirati, kako se kaže, bio je to pun paket. Stilski ujednačeni, a vjerujem i pjevački. Odluka je bila teška, a Ema je krenula dalje. Kad je riječ o odjeći, koliko primjećujem, ona će to dobro odrađivati, ali ovu bi lijepu kosu ipak malo trebala dotjerati - neka bude raščupana i divlja, samo ne ovoliko. Moja joj je preporuka da pokuša nešto kao Jennifer Lawrence u 'Igrama gladi'.
Jure Brkljača i Romana Lalić Pejković "Da se u ovom dvoboju gledalo tko bi uzeo stilsku pobjedu, to bi sigurno bila Romana, ali nažalost njezin dekolte nije bio dovoljan.Budući da je prva emisija, oprostit ćemo Juri koji je došao kao da ide u večernji izlazak s frendovima, ali ovo je ipak televizijski show. Košulju i traperice odjeneš kada ne znaš što ćeš drugo."
Dario Došlić i Ante Brzić "Anti naušnica nije donijela sreću u ovom duelu. Pobjedu je odnio Dario, koji se itekako treba pozabaviti svojim stylingom. Znam da mu to nije lako, ali može se, neka se malo savjetuje. Evo, možda će mu Jacques biti od pomoći nakon što je ipak malo zagrebao te prolistao neke modne časopise."
Sara Barbarić i Andrija Kovačević "U ovom je dvoboju, nažalost, stilsku pobjedu odnijela Sara jer je pokraj dotjeranog Andrije izgledala kao vesela Pepeljuga. Sara je slatka, pozitivna djevojka i lijepo pjeva, ali odjećom nam se baš i nije osobito predstavila. To bi još i moglo proći da je napravila bolju frizuru. Moj je savjet da razmisli kako će se predstaviti u slijedećoj emisiji, neka razmisli o pjesmi koju pjeva i kakav bi cjelokupan scenski dojam trebala ponuditi gledateljima."
Daniel Jurišević i Melanija Purić "Melaniji slatkoća kojom zrači i šarena kombinacija nisu pomogle da krene dalje. Ivan je ipak odabrao tetovaže, što mu je nekako bliže. Iskreno, nadam se da nije prevagnula Danielova bradica. Znam da je on sigurno njeguje, ali to je stvarno passe. Neka se raspita kod djevojaka je li im to seksi, pa ako one kažu da jest, neka nastavi s njegovanjem kozje bradice. Ali onda barem neka sretnu ogrlicu drži u džepu jer zajedno je stvarno previše." Fotografije: Story press