"Premda u pravilu kupujem silovito, odnosno, protrčim kroz šoping centar, svake godine uoči ljetnog odmora obavezno moram kupiti kupaći kostim. Luda sam za badićima i jednostavno ne mogu odoljeti da svake sezone ne kupim novi. Moram priznati da sam već kupila tri nova kupaća za ovo ljeto i to jednodijelna. Obožavam ih!", otkriva nam voditeljica Anja Alavanja Romac. Na njezinoj ljetnoj listi još su obavezna i sredstva za zaštitu od sunca za nju, supruga Željka i sinove Jakova i Ivora te preparati za zaštitu i njegu kose. "Čim vidim da na nečemu piše kako štiti kosu od soli i sunca, odmah kupujem", otkriva nam Anja te priznaje kako u pravilu zadnjih godina kupuje isključivo ciljano i ono za što se s godinama uvjerila kako joj, neovisno o trendovima, stoji. Zato se posebno raduje i šoping kuponima, poput onih u Storyju, jer željene stvari može dobiti i po 40 posto manjoj cijeni.

Prvo ide tjelohranitelj, naravno😂. Kad je zrak čist, svi ostali! #tb #june2016 #bodyguard #family #travel

Objavu dijeli Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar)

Njezinu naklonost prema kupaćim kostimima jednako strastveno dijeli i glumica Ecija Ojdanić, no ona ipak preferira jednodijelne kostime. "Što šareniji i otkačeniji, obožavam ih i svake godine jednostavno moram kupiti novi. S obzirom da sam ja majka koja je dojila, to znači da kostim mora imati kvalitetan push up! Moram priznati da sam slaba i na ljetne cipele, a volim se svako ljeto razveseliti i nekom udobnom ljetnom haljinom", kaže Ecija, koja unatoč radnom ljetu i turneji po 20 hrvatskih gradova, planira jedan dio odmora sa suprugom Robertom, kćerkom Cvitom i sinom Jakovom, provesti i na Azurnoj obali. "Premda, što se više bliži ljeto, sve više razmišljam o tome da takva putovanja ostavimo za jesen i ugodnije temperature, a da ljeto iskoristimo za uživanje na našem Jadranu", otkriva nam.
Još jedna domaća dama na prvo mjesto liste za ljetni šoping ultimativno stavlja - kupaći kostim. PR stručnjakinja Ines Preindl, poput Anje Alavanje, već je pokleknula pred tri modela i to - bikinija! "Ja sam pacijent za sniženja i šoping kupone! Obožavam kada za cijenu jedne stvari mogu kupiti više njih, pa je tako bilo i sa kupaćim kostimima. Našla sam ih na jednoj akciji i morala sam to iskoristiti!, kaže nam kroz smijeh. Ines je ljubiteljica bikinija jer voli kako stoje na tijelu i 'rade' finu liniju. Ovog će ljeta, kao i mnogih do sada, sa suprugom Krešimirom i sinom Vitom najveći dio ljetnog odmora provesti u njihovoj kući na otoku Krku, ali najviše se ipak vesele jedrenju s dugogodišnjim prijateljima. "To nam je dodatni godišnji odmor"!
Što domaće dame nikad ne propuštaju kupiti prije ljeta?
Story 
Želite li i vi, poput naših poznatih dama, uloviti najbolji model kupaćih kostima i svih neophodnih stvari za što ljepši ljetni odmor ne propustite ovotjedni broj Storyja u kojem se nalaze kuponi s fantastičnim popustima! U subotu, 10. lipnja, ne propustite AMERICAN EXPRESS HAPPY DAY, kada uz Story Shopping Fest kupone i plaćanje American Express® karticom, možete ostvariti 40% popusta u odabranim trgovinama diljem Hrvatske! Napisala Nikolina Petan Fotografije Story arhiv i društvene mreže