Na madridskoj premijeri Emma je blistala u zavodljivom crno-bijelom svilenom odijelu koje potpisuje francuski dizajner J. Mendel. Efektan kontrast Emma je zaokružila jednostavnim cipelama dizajnera Gianvita Rossija.

Emma Watson Jedna u nizu večernjih toaleta kojima je oduševila odane obožavatelje diljem svijeta jest ona koju je nosila na premijeri u New Yorku. Potpisuje je Oscar de la Renta s izrezom na leđima koji je dodatno istaknuo njezine vrline, premda su brojni komentirali kako je ova haljina ‘preteška’ za mladu glumicu krhke građe. Doduše, Emma može odjenuti što god poželi jer joj naprosto sve pristaje, a ovakvim odabirima pokazuje svoje modne kapacitete.
Emma Watson Na posljednjoj premijeri do sada, onoj u Londonu, Emma je nosila jednostavnu bijeli toaletu s potpisom Ralpha Laurena, u kojoj je izgledala božanstveno. Uz haljinu od svile nosila je Jimmy Choo ‘Carmen’ clutch torbicu, od nakita naušnice Anita Ko ‘Floating’ te zlatne narukvice Jennifer Fisher.
Emma Watson Baš kao i na premijeri u Berlinu, za koju je odjenula modru kreaciju dizajnera Wesa Gordona s tankim remenom oko struka, te štiklama Christian Louboutin i naušnicama Ana Khouri.
Emma Watson Fotografije: Profimedia