ŠTO JE NAPRAVILA OD SEBE?! Pamela Anderson sa zaleđenim osmijehom

Glumica Pamela Anderson tijekom godina podvrgnula se brojnim estetskim tretmanima kako bi zadržala mladolik izgled, ali čini se da je pretjerala jer lice joj je doslovno 'zaleđeno'

Glumica Pamela Anderson sa starijim sinom Brandonom Thomasom Leejem došla je na humanitarni događaj u Los Angeles u organizaciji Seana Penna. Glumica koju svi pamtimo po ulozi u seriji ‘Spasilačka služba’ odjenula je crnu elegantnu haljinu s prozirnim rukavima, s sve je upotpunila crnim sandalama na visoku petu. Pamela je bila izuzetno elegantna te večeri, ali ono što su svi primjetili i u što su gledali je Pamelino lice koje je te večeri doslovno bilo ‘zaleđeno’.

Devedesetih je bila san svih muškaraca, a danas izgleda šokantno!

Pamela se posljednjih godina podvrgnula brojnim estetskim korekcijama te je promijenila svoje prepoznatljive crte lica. No, čini se da je njezina želja za pomlađivanjem je otišla predaleko jer je Pamelino lice te večeri doslovno bilo ‘zaleđeno’ te umjesto njezinog prepoznatljivog i širokog osmijeha izgledalo je kao da se slavna glumica cijelo večeri ‘kiselo smiješka’.
Pamela Anderson

 

Pamela Anderson

Autor: A.L.B.

Foto: Profimedia

Drastične promjene u životu poznate plavuše

Preporučujemo