Želite izgled kao sa plaže? Željeli biste da ljeto traje cijelu godinu? Za sve djevojke kojima nedostaje sunce L’Oréal Paris osmislio je Sunkiss Jelly gel kako bi podario vašoj kosi osunčani izgled koji možete oblikovati na način koji želite. Sada možete imati savršenu kalifornijski plavu boju kose za odvažan ljetni izgled… čitave godine!

Tehnologija sunca Da biste dobili izgled osunčane kose kao da ste bili na ljetnom odmoru, u laboratorijima L’Oréala Paris razvijen je novi proizvod za posvjetljivanje koji je jednostavan za korištenje i koji nije potrebno ispirati. Ovaj novi gel za posvjetljivanje temelji se na peroksidu, jednostavan je za nanošenje i ne curi. U odnosu na tradicionalni tretman posvjetljivanja omogućuje vam da postignete nježne i postupne pramenove, uz savršenu kontrolu nad rezultatima na prirodnoj i neobojenoj kosi. Sunčani pramenovi Ovaj gel za posvjetljivanje unosi pravi plamsaj sunca u kosu bez sjaja i oblika, slično učinku koji izaziva sunčeva svjetlost. Kako mogu povećati učinak posvjetljivanja? Ako želite, možete pojačati učinak gela za posvjetljivanje s obzirom na to da reagira na toplinu. Prilikom izlaganja suncu oksidirajući učinak UV zraka na melanin također može povećati razinu posvjetljivanja u vlaknu.
Mirna Maras, Marijana Batinić, Martina Podgorski DARIVANJE: Ukoliko želite osvojiti svoj primjerak ovog inovativna proizvoda s potpisom L’Oreal Paris, pošaljite nam svoje podatke u inbox službene Facebook stranice Story.hr  s predznakom SUNCE U KOSI do 3. kolovoza. Dijelimo tri proizvoda! Sretno! Fotografije: Press