Severina je zaljubljena. Opet! Svoje je uzavrele osjećaje hrabro priznala naciji tijekom posljednjih dana prošle godine, a ljubav prema zaručniku, 42-godišnjem Slavku Šajinoviću, s kojim je u ovoj godini planirala romantično vjenčanje, svela se na svega četiri riječi: “On je krasna osoba!” Amorova strelica pogodila ju je 11. prosinca i otad za popularnu pjevačicu više ništa nije isto. A ni jednostavno. Milan Popović, 40-godišnji srpski biznismen, potpuno je osvojio njezino srce, a nakon njihova prvog, za oboje fatalnog susreta, par je gotovo nerazdvojan. Trenutačno borave u Zagrebu. U Severininu stanu. U ponedjeljak je par, napokon, prvi put viđen skupa. I snimljen. Upravo Story donosi prve zajedničke fotografije para o kojem priča cijeli Balkan. Ispred Severinina stana na zagrebačkom Bijeniku snimili su ih naši fotografi dok su napuštali stan. ‘Kralj bakra’, kako ga rado nazivaju srpski mediji, lice je sakrio tamnim naočalama, a svoj inače prepoznatjiv poslovni izgled, koji podrazumijeva nošenje odijela i kravate, zamijenio je tog jutra plavom sportskom jaknom čija je kapuljača bila obrubljena umjetnim krznom te tam­nim trapericama.

Severina i Milan u Zagreb su dopu­tovali, doznajemo, u nedjelju, a ovo nije bio Milanov prvi posjet hrvatskoj metropoli. Navodno je sa svojom dra­gom upravo u Zagrebu proveo Badnju noć, u jednom restoranu u centru grada, a jedini zagrebački prijatelji koji su ga te večeri upoznali kažu da je ostavio izvrstan dojam te da karizmom i fizičkim izgledom neodoljivo podsjeća na svjetovnu varijantu velečasnog Zlatka Sudca za kojeg je, pak, poznato da je također osvojio pjevačicu.
Severina i Milan odletjeli su u utorak popodne iz Zagreba bogataševim privatnim zrakoplovom
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I PRIČA O LJUBAVI U NOVOM BROJU STORYJA Napisala Sandra Njavro Surađivale Antonija Nazor i Jadranka Tomić Fotografije Story Press, Pixsell