Voda vašeg srca, Mg Mivela, bogata je magnezijem iz prirode. Uz Mg Mivelu uživajte u ljubavi bez natjecanja i pobjednika te poklonite svojim voljenima, a i samima sebi najljepši i najzdraviji praznik srca i ljubavi.

Heineken je nedavno predstavio novu kampanju odgovorne konzumacije "Moderate Drinkers Wanted" kojom promovira umjerenost. U središtu kampanje su žene koje muškarcima složno poručuju da pretjerivanje nije cool i da pravi frajeri znaju mjeru.
Volkswagen up!, kompaktan je i pouzdan mali gradski automobil, namijenjen prije svega mladim urbanim ljudima. Slovi za najslađi, ali je i najprodavaniji model na našem tržištu u svom segmentu te je među najprodavanijim modelima uopće.
Posjetitelje Story Valentinova, pozivamo da posjete i partnersku manifestaciju 5. Festival kave i čokolade Zagreb Coffee & Chocofest koji se na istoj lokaciji održava od 11. do 14. veljače. Tu će moći degustirati najrazličitije slastice, ali i brojne slane delicije iz ponude gastro kućica. I ljubitelji finih vina, imat će priliku za kušanje, a u raznim okusima će uživati i ljubitelji najpopularnije crne tekućine – kave. Dođite na Story Valentinovo i Zagreb Coffee & Chocofest i uživajte u cjelodnevnom zabavnom i gastro programu. Obilježite Valentinovo uz zvuk najljepših ljubavnih balada koje će izvesti Neno Belan i klapa More, Jelena Radan, grupa Pavel te pjevačice koje su angažirane u stručnim timovima popularnog showa „The Voice“, Daria Hodnik, Antonia Matković Šerić te Marina Đurović Ćelić.
Kako bi se na Story Valentinovu odlično zabavili i najmlađi, u jutarnjem dijelu programa nastupit će dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te Zagrebački anđeli. Večernji je pak dio rezerviran za nastup mlade riječke pjevačice Antonele Doko, nakon koje će se, na ovaj put sasvim drugačiju pozornicu Story Valentinova popeti poznati bend Sunnysiders koji će publiku rasplesati miksom najboljih ljubavnih balada, te pop i rock uspješnica. Vidimo se na Story Valentinovu 13. veljače 2016. Dobro nam došli. Voli vas vaš Story.