Ljetno izdanje magazina Storybooka na svim kioscima, uz novi broj i knjiga za opuštanje na dar

Novo izdanje vodećeg lifestyle magazina Storybook je na kioscima. Sve čitatelje uz uzbudljivo ljetno štivo očekuje i dar – knjiga, a čitatelji mogu izabrati između pet napetih naslova

Ljetno izdanje obiluje ekskluzivnim intervjuima, kolumnama sa stavom, temama i reportažama s društvene scene, iz svijeta mode, filma, umjetnosti i edukacije. Za čitatelje Storybooka istražili smo fenomene i trendove pop kulture, raspravljali s vrhunskim stručnjacima na temu zdravlja i dotaknuli se osjetljive teme “Majčinstvo nakon 35.” Otputovali smo i u London na ekskluzivni intervju s megazvijezdom slastičarske scene Ericom Lanlardom te istražili što je novo u glumačkim vodama, od neodoljive Judite Franković, koja nas promatra u vrućem au naturelle izdanju s naslovnice Storybooka, do Gorana Bogdana ili neukrotive francusko-britanske glumice Charlotte Gainsbourg s kojom smo ekskluzivno razgovarali u Cannesu.

Za vas od ovog broja pišu i neka nova oštra pera, poput Rujane Jeger i gostujućih muških autora – prvi je glumac Asim Ugljen. A napravili smo i ljetni koktel modnih i beauty trendova koji će vas inspirirati i uz koje ćete izgledati sjajno. Očekuje vas 308 stranica čistog užitka koji će ljeto učiniti posebnim.

Dar uz novo izdanje Storybooka – napeta knjiga po vašem izboru

Fotografija: Mare Milin

Styling: Ivana Karapanđa

Make up: Simona Antonović

Frizura: Milena Maršić/Glamour

 

Preporučujemo