Uredite radni kutak zbog kojeg će vam biti žao završiti radni dan (ili noć)

Svi oni koji imaju prilike raditi od kuće, maštaju o zanimljivom i funkcionalnom 'pop up' uredu koji će podjednako motivirati i relaksirati. Pronašli smo nekoliko takvih koje vam mogu poslužiti kao inspiracija i potaknuti vas na makeover.

Radite kao slobodnjak od kuće i nedostaje vam ideja kako urediti radni prostor na kreativan način. Za početak pronađite mjesto u stanu ili kući u kojem ćete imati dovoljno mira i u kojem ćete moći uživati dok radite posao koji volite. Kada planirate kako će izgledati vaš mini ured u vlastitom domu, uzmite u obzir da centar svega, naravno, mora biti radni stol. Zatim odaberite kombinaciju namještaja uz jednostavan radni stol adekvatne veličine – vrhunsku stolicu i rasvjetu, te detalje koji čine razliku, poput fotelja i niskog stola uz koji ćete po potrebi moći primati eventualne suradnike. Ured u kući trebala bi biti vaša funkcionalna oaza koja ujedno i lijepo izgleda.

Uz ovih nekoliko inspiracijskih fotografija možda dobijete ideju koja će vam pomoći urediti originalan mini ured u stanu ili kući koji neće izgledati hladno i sterilno, nego će odavati ponešto i o vama i vašem zanimanju, interesima i stilu. No, pripazite da se ne pretvori u mjesto “kreativnog” nereda.

Fotografije: Loft I Love  i @thedesignchaser

Preporučujemo