STRASTI NA ULICI Ljubav nije izblijedila ni nakon dugogodišnjeg braka

Ni nakon dugog niza godina braka, strasti u ovoj ljubavnoj priči nimalo nisu popustile

Pionirka supermodela, 51-godišnja Cindy Crawford i njezin suprug, 55-godišnji Rande Gerber, uistinu mogu reći da su sretni ljudi. Nema sumnje da su jedno u drugome prepoznali svoju srodnu dušu i da uživaju u braku koji traje punih 19 godina. Njihovu sreću zabilježilo je budno oko paparazza dok su zaljubljeni supružnici čekali taksi u njujorškom Sohou.

Slavne mame i njihove kćeri: One su potpuno iste; sličnost je nevjerojatna

Nježni pogledi, zagrljaji i poljupci mnoge bi podsjetilo na tinejdžere, a ne na ljude koji su skoro dva desetljeća supružnici. Njihovi bračni problemi nikada nisu punili žute stupce magazina, niti je bilo kakav skandal ikada bio vezan uz njihovo ime. Cindy i ljubav njezinog života pravi su pokazatatelj da prava ljubav postoji, i u svijetu poznatih i slavnih, i da svi brakovi nisu osuđeni na propast.

Par je svoju ljubav okrunio davne 1998. godine, a u dugogodišnjem braku dobili su dvoje djece, kći Kaiju i sina Presleya. Mama Cindy zasigurno puca od sreće jer je Kaia već sada poznata manekenka i sigurno korača njezinim utabanim stazama, a s modom koketira i njezin sin Presley.  Stoga ne čudi da se sreća slavnih supružnika vidi na njihovom licu i jasno je da imaju razloga što je osmijeh njihov konstantni ukras.

 

Autor: M.D.

Foto: Profimedia

Ima samo 14 i već je ljepša od majke

Preporučujemo