Najkreativnijem vlasniku Mastercard ili Maestro kartice koji iskusi gastronomski doživljaj u restoranima sudionicima akcije Mastercard Sladokusac darujemo večeru za dvije osobe u najboljem europskom restoranu 2017. godine – Osteria Francescana u Modeni! Dar uključuje i smještaj u hotelu na bazi jednog noćenja za dvije osobe, putovanje na odredište, kao i slatko Mastercard iznenađenje za dvije osobe.

Pobjednik prošlogodišnjeg kreativnog natječaja Ivan Brezak Brkan i partnja Ivana Soldo sa chefom Massimom Botturom na ulazu u restoran Osteria Francescana u Modeni Najbolji u Europi Osteria Francescana u srcu Modene sa samo 12 stolova već je godinama jedna od najvećih gastronomskih atrakcija. Od 2012. nosi tri Michelinove zvjezdice (najviše što se može dobiti), a prošle je godine prema prestižnom izboru The World’s 50 Best Restaurants Awards proglašen prvim na svijetu. Vlasnik restorana je 54-godišnji chef Massimo Bottura, a zašto ga smatraju najkreativnijim chefom današnjice i globalnom zvijezdom, i to ne samo kulinarske scene, možete otkriti i sami večerajući za jednim od 12 stolova za koje se mjesta rasprodaju u nekoliko sati od otvaranja rezervacija. Kako do neprocjenjivog iskustva – večere u najboljem europskom restoranu 2017. godine? Za sudjelovanje u kreativnom natječaju Mastercard Sladokusac fotografirajte račun i potvrdu plaćanja Mastercard ili Maestro karticom u nekom od restorana sudionika akcije Mastercard Sladokusac od 1. studenoga do 31. prosinca 2017. i što kreativnije odgovorite na pitanje “Kako bih opisao/la svoj najdraži desert u dvije rečenice?”
Prijavite se na www.sladokusac.hr, pošaljite fotografiju računa i potvrde plaćanja Mastercard ili Maestro karticom zajedno s kreativnim odgovorom i osobnim podacima. Prijave elektroničkim formularom na www.sladokusac.hr zaprimaju se do 15. siječnja 2018. godine. Detaljna pravila potražite na www.sladokusac.hr.
Budite dijelom jedinstvenoga gastronomskog doživljaja na koji vas pozivaju Mastercard i StoryGourmet, vodeći hrvatski časopis o kulinarstvu i kulturi blagovanja! Vodimo vas u čak 22 zagrebačka restorana – Asian Garden Restaurant, Atlanta Bocca Marai, Baltazar, Batak, Chesse Bar, Delicija Libanesi, Fotić, Johann Franck, Kava Tava, Konoba Didov san, Lanterna na Dolcu, Lateral, Noel, Oranž Streets, Otto&Frank, Oxbo, Pivovara Medvedgrad, Pod Zidom, Sofra, Submarine, Zinfandel's - u kojima plaćanjem Mastercard® i Maestro® karticama ostvarujete posebne pogodnosti, kao što su popusti, gratis deserti, gratis vina i aperitivi, gratis predjela, prigodni Mastercard meniji... Akcija Mastercard Sladokusac traje od 1. studenoga do 31. prosinca 2017. godine! Više o restoranima i pogodnostima za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama doznajte ovdje. I dobar tek! Foto: Promo