Na predstavljanju jesenske programske sheme na HTV-u skupila je se cijela svita poznatih lica, kako onih zaposlenih na samoj televiziji, tako i glumaca iz serija koje se prikazuju na javnoj televiziji te suradnika. I većina se potrudila ostaviti dojam i kad je o njihovim modnim odabirima riječ. Stoga smo u nastavku izdvojili one koje su dojam ostavile na nas. Voditeljice emisije HTR TOP 20 Nives Čanović i Tamara Loos odlučile su se i za crne stajlinge i apsolutno pogodile. Kratka haljinica s prozirnim te detaljima od čipke bila izbor je Nives, dok se Tamara odlučila za hlače s gumbima sa strana, što je trend ove jeseni, baš kao i majica s golim ramenom koju je uz to sparila.

Nives Čanović
Tamara Loos Barbara Kolar odlučila se za haljinu u hit boji sezone - crvenoj, koja je u kombinaciji s tamno ljubičastim djelovima te laganim crnim sakoom izgledala odlično.
Barbara Kolar Crvenu znaju nositi i glumice Judita Franković i Tena Nemet Brankov, koja je nosila još jedan terend sezone - baršun.
Judita Franković
Tena Nemet Brankov I Mila Elegović dokazala je da je prava trendseterica izborom crnog odijela koje je ove jeseni apsolutni hit.
Mila Elegović Autor: J. S. Fotografije: Robert Gašpert