Lijepa 40-godišnja Viktorija Rađa, supruga slavnog košarkaša i majka dvojice sinova, i dalje dokazuje kako zaista zaslužuje titulu jedne od najljepših Hrvatica. Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj zapanjuje svojim izgledom pa nitko ne bi mogao povjerovati kako su iza nje dva poroda. Majka dvojice sinova, 14-godišnjeg Roka i 9-godišnjeg Nike, u dvodijelnom kupaćem kostimu izgleda besprijekorno. Brineta nerijetko priznaje kako isklesano tijelo djelomice duguje i suprugu, 50-godišnjem Dini Rađi s kojim je usavršila disciplinu vježbanja. Istaknula je i kako je godinama vješto izbjegavala treninge, ali je uz suprugovo inzistiranje na koncu pristala. Čini se kako se njegov trud isplatio jer se zgodna Viktorija ima čime pohvaliti.  Bivša misica postala je ovisnica o sportu, a treninge vješto usklađuje s poslovnim i privatnim obvezama.  

🐳🦀🌊🐠#summer #showertime #moschinoswim

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Nedavno je za Story.hr priznala kako je u mladosti imala problema s kilogramima i izjavila: ‘Za moje probleme s kilogramima u pubertetu i trudnoći znaju svi kojima je to interesantno. Imam osjećaj da sam uvijek na nekoj dijeti i da uvijek nešto pazim kad je o prehrani riječ, ali to je isključivo uvijek bio moj izbor. Srećom, jako volim trenirati i to je sastavni dio moga života, nešto bez čega ne mogu i ne želim zamisliti dan. Nažalost, za sadašnju mladost situacija je puno drukčija. Toliko su im nametnuti visoki standardi putem društvenih mreža, bilo da je riječ o Instagramu, Facebooku ili Twitteru… da se mlade cure jako teško nose s tim. Moj jedini savjet koji mi se čini realan jest da paze na sebe i ponajprije na zdravlje. Kad je o izgledu riječ, mislim da svaki čovjek ima drukčiju definiciju ljepote, ali isto tako znam da su sreća i osmijeh ipak svima najljepši.’
Zgodna Viktorija jedna je od žena kojima godine ne nose bore, a iznutra i izvana zrači sjajem, to pripisuje svojim sinovima i suprugu koji je uvijek čine posebno sretnom.
Superzgodna Viktorija Rađa ima se čime pohvaliti!
Story 
Viktorija i Dino Rađa
Autor: I. P.
FOTO: Instagram, Pixsell, Story arhiva